Başkan Ekim Sahada Çalışıyor

Başkan Ekim Sahada Çalışıyor

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Akçaabat belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, hız kesmeden saha ziyaretlerine devam ediyor.

 

Gün içerisinde şehir merkezindeki mahalleleri dolaşan Başkan Ekim, iftar programlarıyla da şehir merkezi dışındaki mahallelerde mahalle sakinleriyle bir araya geliyor.

Gittiği her yerde mahalle sakinleri tarafından büyük coşku ve sevgiyle karşılanan Başkan Ekim, halkın desteğini ve takdirini topluyor.

Yediden yetmişe tüm Akçaabatlıların gönlüne taht kuran Başkan Ekim, saha çalışmalarında vatandaşları dinliyor; onların talep ve isteklerini topluyor.

Mahalle ziyaretlerinde geniş vizyonlu mega projelerle Akçaabat’ın her platformda büyük bir ilerleme kaydedeceğini dile getiren mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat’ımız için bugüne dek hayata geçirdiğimiz tüm çalışmalarımız şehrimiz ve hemşehrilerimiz için büyük kazanımlar oldu. Şehrimizi daima bütüncül bir yaklaşımla ele aldık ve modern, fonksiyonel projeler geliştirip uyguladık. Tüm çalışmalarımızı elbette ki hemşehrilerimizin destekleriyle yaptık. Yine sizlerin desteğiyle yapacağız. Yine şehrimizi birlikte şahlandıracağız. Sizlerin bizlere olan güvenini, inancını ve desteğini daima arkamda hissediyorum. Akçaabat’ımız için ve yediden yetmişe tüm Akçaabatlılarımızın refahı için durmadan, yorulmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceğiz. Akçaabat’ımız için ilk günkü aşkla ve heyecanla çalışıyoruz.” Dedi.

osman-nuri-ekim-aydinkoy.jpeg

osman-nuri-ekim.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler