Bakan, Tek Tek Açıkladı

Bakan, Tek Tek Açıkladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Akçaabat'ta yapılacak spor tesislerini açıkladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, milletvekilleri, il ve ilçe belediye başkanlarından oluşan Trabzon heyetiyle bir araya gelerek, kente yapılacak yatırımlarla ilgili protokol imza törenine katıldı.

Kasapoğlu şöyle konuştu;

Gençlerimizi yarınlara daha donanımlı hazırlamak adına, her alanda ortaya koyulan imkanı bakanlık olarak dahafa fazlasını üretme ve gençlerimizi yarınlara hazırlama çabasındayız. Trabzon'un öğrenci nüfusu yüksek. Trabzon'u en son ziyaretimizde Eren Bülbül adına gençlik merkezi açtık. Yurtlarımız 3'ten 18'e çıktı. Devam eden çalışmalar var. Spor tesisleri 10 misli arttı. Dinamik ve heyecanı olan halkımız için Trabzon'da ne yapsak az. Herşeyin en güzeline layık halkımız. Yüzme salonlarından spor salonlarına tenis salonlarına her anlamda tesisleşme hamlemizi yürütüyoruz. Yarınların güçlü Türkiye'si için birlikte yolumuza devam edeceğiz. Bugün 7 tesis için imza atıyoruz. Bunların içinde fitness salonlarından gençlik merkezlerinden semt sahalarından nizami futbol ve basketbol alanlarına, tribünleriyle bakımlarıyla devasa bir yatırım söz konusu. Trabzon'da gençlik merkezi olmayan ilçe olmayacak. Sporcu performans merkezi ülkemizin en önemli tesislerinden biri olacak. Sporcunun takibi ve gelişimi açısından ülkemizin sembolü olacak. Deniz şehri Trabzon'da su sporları merkezi yapacağız. Trabzon'un diğer branşlarında olduğu gibi önemli branşlarından biri olacak” dedi.

Akçaabat’a yapılacak spor yatırımlarını da açıklayan Bakan Kasapoğlu, “Akçaabat'ta olacak Spor Lisesi'nde yüzme havuzları, açık kapalı spor salonlarıyla adeta bir spor üniversitesi olacak. Trabzon spora ilgisi en yüksek olan illerden birisi. Bu noktada kadın odaklı spor da önem arz ediyor. Onların ihtiyaçları doğrultusunda yeni çalışmalarla çok daha iyi olacak. Spora olan erişimi hep birlikte arttıracağız. Spor her şeyin ilacı” şeklinde konuştu.

akcaabat-spor-yatirimlari.jpg

akcaabat-spor-salonu.jpgakcaabat-spor-salonu2.jpg

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler