Anader Kadın Kollarından Filistin Kahvaltısı

Anader Kadın Kollarından Filistin Kahvaltısı

Anader (Anadolu Eğitim Kültür ve İrfan Derneği) Kadın Kolları Filistinli üniversite öğrencileriyle kahvaltıda bir araya geldi. Anader Kadın Kolları Başkanı Havva Yetimoğlu Demir'in organize ettiği kahvaltı dernek binasında gerçekleşti.

 

 

 

Kahvaltıya Anader Başkan Yardımcısı ve Ortahisar Belediyesi Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, Ak Parti Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın ve eşi Nalan Aydın, Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahattin Çebi, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı  Ahmet Metin Genç'in eşi Arzu Aydın Genç, Ak Parti İl Başkanı Sezgin Memcu'nun eşi Gülderen Memcu, Filistinli öğrenciler ve dernek yönetimi katıldı.

 

Anader Kadın Kolları Başkanı Havva Yetimoğlu Demir "Uzun zamandır yüreğimizi yakan, vicdanları sızlatan bebek katili İsrail'in Gazze'li Müslüman kardeşlerimize yönelik hunharca ve katilce saldırılarından büyük üzüntü duymaktayız. Asrın felaketi depremin tam da acılarını unutmaya çalışırken dünyanın gözü önünde bir savaşa tanıklık ediyoruz. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Burası sizin eviniz aynı zamanda. Acılar paylaşıldıkça azalır. Acınızı yürekren paylaşıyoruz . Sizlerin yanında olmak bize huzur veriyor. Sizinle daha yakın olabilmek ve acınızı paylaşmak için bu kahvaltıyı düzenledik" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler