Altıntepe'den Teşekkür

Altıntepe'den Teşekkür

Altıntepe “Halkımıza ne söz vermişsek yapacağız” dedi.

Trabzon Güney Çevre Yolu Akçaabat Geçişi Projesi’nin ilk resmi adımı atıldı. Kararın memnuniyet verici olduğunu dile getiren AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Altıntepe “Halkımıza ne söz vermişsek yapacağız” dedi.

Trabzon Güney Çevre Yolu Akçaabat Geçişi (Darıca-Yıldızlı arası) Yolu Projesi kapsamında acele kamulaştırma yapılacak olması Akçaabat’ta sevinçle karşılandı. Konu ile ilgili Akçaabat Ajans’a açıklamalarda bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, “istemezükçülerin tüm eleştirilere karşılık verdiğimiz sözün yerine gelmesi bizleri son derece memnun etmiştir” dedi.

Altıntepe “Trabzon Güney çevre Yolu’nun Akçaabat Geçişi için ilk resmi adım atıldı. Alınan karar ile yol güzergahında acele kamulaştırma yapılacak. Bu kararın alınmasın emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız recep Tayyip Erdoğan’a Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olan Sayın Abdulkadir Uraloğlu’na eski bakanımız Sayın Adil Karaismailoğlu’na milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz Biz AK parti olarak ne söz vermişsek yapan bir partiyiz. Burada yaptığımız çalışmaları dalga geçer gibi el arabalarıyla eleştiren istemezükçülere bu bir ders alır diye düşünüyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler