Altıntepe'den Teşekkür

Altıntepe'den Teşekkür

Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla “acele kamulaştırma kararı” verilmesi özellikle sanayi çevrelerinde sevinçle karşılandı.

Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla “acele kamulaştırma kararı” verilmesi özellikle sanayi çevrelerinde sevinçle karşılandı.
İlçemiz için kısa zamanda ikinci kez verilen acele kamulaştırma kararını değerlendiren Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, “Bu; adeta bir yatırım şehrine, bir şantiye sahasına dönüşen Akçaabatımıza Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği önemin açık bir göstergesidir.” dedi.
Uzunca bir süredir takibini yaptıkları ve gerçekleşmesi için çalmadık kapı bırakmadıkları, içerisinde Oto Galericilerini de barındıracak olan Akçaabat Küçük Sanayi Sitesi için acele kamulaştırma kararını Cumhurbaşkanı’nın imzalaması karşısında son derece bahtiyar olduklarını dile getiren AK Parti İlçe Başkanı Altıntepe, yatırımın ilçemize kazandırılması için en önemli olan ilk adımın atılmasında emeği geçenlere teşekkür etti:
“Bu karar, bizleri olduğu gibi inanıyorum ki bütün Akçaabatlıları da mutlu etmiştir. Bugüne kadar ilçemiz için, halkımız için ne söz vermişsek yerine getirdik. Akçaabatımızın yatırıma doyacağını ifade etmiştim, dört koldan adeta şantiyeye dönüşen bir Akçaabat var. Bütün bu yatırımlar için başta Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere geçmiş dönem ve şimdiki Bakanlarımız, İl Başkanımız, aynı şekilde geçmiş ve şimdiki dönem Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanlarımıza, yatırımı çok isteyen Kooperatif ve Dernek Başkan ve Yöneticilerine teşekkür ediyorum.”
İlçemizin Özdemirci, Çiçeklidüz,  Meydankaya ve Akdamar Mahallelerinin Söğütlü Deresine sınır arazilerinde yaklaşık 67,5 hektarlık alan Akçaabat Sanayi Sitesi yapılmak üzere kamulaştırılacak ve ilçemiz merkezi dahil olmak üzere dağınık durumdaki sanayiciler ile oto galericileri bir araya toplanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Haberler