Altıntepe'den Kutlama Mesajı

Altıntepe'den Kutlama Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet H. Altıntepe, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet H. Altıntepe, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Altıntepe mesajında şunlara yer verdi;

Bağımsızlığımızın ve demokrasimizin vazgeçilmez timsali olan Cumhuriyetimizin ilanının 98’inci yıldönümünü her zaman olduğu gibi yine coşkuyla ve tarihimizden en büyük mirasımız olan onur ve kıvançla kutluyoruz.

Cumhuriyet çınarının yeşermesinde ve ulu bir çınar olarak köklenmesinde, Türk Milleti için manası; sonsuz özveri ve kahramanlıklar olan şan ve şerefle dolu mazisini geleceğe aktaran ve kesintisiz olarak bugünlere ulaşmasında gerektiğinde canını feda eden ecdadımızı minnet ve rahmetle anıyoruz.

Bize emanet edilen Cumhuriyeti, gelecek kuşaklara ziyadesiyle güçlü kılarak aktarabilme ferasetini Yüce Mevla’nın bizlere bahşetmesi duamızdır. Bugün göğsümüzü gere gere Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet diyebiliyorsak bunu Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının cansiperane sevdaları için gözü budaktan sakınmayan mücadele azimlerine borçluyuz. Ve boynumuzun borcudur ki gelecek nesillere asla yıkılamayacak bir Cumhuriyet bırakma azim ve kararlılığındayız. Cumhur İttifakımız bu kararlılıkla her geçen gün daha da güçlenerek bu  kutlu davanın hizmetindedir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler