Altıntepe'den 15 Temmuz Mesajı

Altıntepe'den 15 Temmuz Mesajı

Altıntepe'den 15 Temmuz Mesajı

AK PARTİ AKÇAABAT İLÇE BAŞKANI AHMET HÜSEYİN ALTINTEPE’DEN 15 TEMMUZ MESAJI;

Üzerinden asırlar geçmişçesine unutmak, hiçbir an bile geçmemişçesine hatırımızdan çıkarmak istemeyeceğimiz bir gece 15 Temmuz…
Gazilerimizin ve şehitlerimizin kahramanlıklarının destanlaştığı ve asırlar sonrasına gururla aktarılacak Türk’ün tarihindeki önemli dönüm noktalarından birisi hiç kuşkusuz. Türk’ün şanına yakışır bir karşı duruş ve direnişin destanını yazan, Milli Birlik ’ine sahip çıkan Türkiye Yüzyılının Kahramanlarını, o destan geceyi unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız.
Abdestiyle evinden çıkarak tertemiz göğsünü şer ve hain odakların bütün ifrazatına siper eden nice Sametler, nice Halisler, nice Erollar ve nice Mehmetlerin eksilmeyeceğini, nihayete ermesi dualarımızdan öte her şer hamlesiyle daha da çoğalacağını bilmenin gururuyla selam duruyoruz 15 Temmuz Kahramanlarına, Türkiye Yüzyılının mimarlarına…
Sonsuz minnet duygularımızla her birinin önünde saygı ve hürmetle eğiliyor; şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnetle yâd ediyoruz.
Bu vesileyle ülkemizin geleceği üzerinde farklı emelleri bulunan terör örgütleri ve elleri kanlı teröristlerini lanetlerken; şehitlerinin diri olduğu inancından güç alarak yedi cihana hükmeden Türk Milletine karşı olanları yine ve yeniden düşünmeye davet ediyoruz.
Kutlu bir direnişin yıldönümünü, yarın, yurdun dört bir yanında demokrasi şöleni, milli birliğimizin son dönemdeki en önemli remzi olarak yeniden yaşamaya tüm halkımızı davet ediyorum.
Program, ilçemiz Atatürk Parkı’nda saat 20.15’te başlayacak geceyarısından hemen sonra da tüm camilerimizden selalar okunacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler