Altıntepe "Rahmet ve Minnetle Anıyoruz"

Altıntepe "Rahmet ve Minnetle Anıyoruz"

Altıntepe, Atatürk’ün 83. Ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Adalet Ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin Altıntepe, Atatürk’ün 83. Ölüm yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Altıntepe’nin mesajı şu şekilde; Tek gayesi; esaret altına alınmak istenen, tarihi örnek mücadeleler ve kahramanlık misalleriyle dolu Türk Milletini türlü türlü hilelerle içerisine düşürtüldüğü karanlık günlerinden zincirlerini kırarak tarihte hak ettiği hududa taşımak ve coğrafyasında kalıcı olmasını sağlayacak Türk mührünü vurabilmek olan Milli Mücadelemizin askeri ve siyasi lideri, Cumhuriyetimizin kurucusu ve 1923'ten 1938 yılına kadar görev yapmış ilk Cumhurbaşkanı, Türk Ordusunun Mareşali ve daha öncesinde bir Osmanlı paşası olan Atatürk, Türk tarihinin en mümtaz mevkiindeki yerini almış olarak milletimizin kalbindeki tahta da yerleşmiştir.

Milli Mücadele Destanımızı, kahraman silah arkadaşlarıyla birlikte dünyaya emsal zaferlerle yazan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü vefatının 83’üncü yıldönümünde rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler