Altın Öğün Modern Yerinde

Altın Öğün Modern Yerinde

Akçaabat'ta uzun yıllardır hizmet veren Altınöğün Yöresel Şarküteri, İnönü Caddesi üzerinde genişlettiği şubesiyle hizmet vermeye başladı.

Akçaabat'ta uzun yıllardır hizmet veren Altınöğün Yöresel Şarküteri, İnönü Caddesi üzerinde  genişlettiği şubesiyle hizmet vermeye başladı.

Açılış törenine Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu başkanları, belediye başkan aday adayları, muhtarlar ve davetliler katıldı.

 

Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yeni iş yerinin Akçaabat'a hayırlı olmasını dileyerek, işletmeciye başarılar temennisinde bulundu. Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya da ekonomik olarak zorlu bir dönemde böyle bir iş yerinin Akçaabat'a kazandırılmasını takdirle karşılayarak, emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Açılış töreninde yapılan konuşmaların ardından protokol mensupları, kurdele kesimiyle Altınöğün Yöresel Şarküteri'nin yeni şubesini resmen hizmete açtılar.

altin-ogun-acilisi.webp

altin-ogun-acilis.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler