Akçaabat Terörü Lanetledi

Akçaabat Terörü Lanetledi

Hakkari Dağlıca'da ve Iğdır’da PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonrası 16 askerimizin ve 14 polisimizin şehit edilmesi tüm Türkiye'yi yasa boğdu.

Hakkari Dağlıca'da ve Iğdır’da PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonrası 16 askerimizin ve 14 polisimizin şehit edilmesi tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Ülkenin dört bir yanından saldırılara tepki yağarken bir tepkide Akçaabat Sivil Toplum Kuruluşları ve esnaflardan geldi.

Saldırılara tepki olarak Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya’nın talimatıyla bütün esnaflar dükkanlarına Türk bayrakları asarken, dolmuş ve taksi şoförleri de araçlarının önüne Türk Bayrağı taktı.

bayrak2.jpg

bayrakli-araclar.jpg

kasetci.jpg

 Terörü lanetleyen STK Temsilcileri de bir açıklama yaparak "Biz bu oyuna gelmeyeceğiz. Kardeş savaşına dur diyeceğiz" dedi.

  Yaşanılan terör saldırılarına artık 'dur' denmesi gerektiğini ifade eden STK Temsilcileri yapmış oldukları açıklamada, "Önceki gün, ülkemizde meydana gelen kalleş bir terör saldırısı sonucu vatan evlatları şehit düştü, şehit haberleri bütün ülkedeki insanların yüreklerini dağladı. Şehit haberlerinden sonra yurdun her köşesinde millet ayağa kalktı, artık buna dur denmeli. Biz millet olarak teröristleri şiddetle kınıyoruz ve lanetliyoruz. Kardeş savaşına dur diyeceğiz, biz millet olarak güçlüyüz. Güvenlik güçlerimiz, teröristlerin sonunu getirene kadar bizler milletçe devletimizin ve güvenlik güçlerimizin yanındayız. Milletimizin başı sağ olsun, vatan sağ olsun" ifadelerine yer verdi.

cayocagi.jpg

 Öte yandan Hakkari Dağlıca'da PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan 16 askerimiz için camilerde salalar ve mevlitler okutuldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler