Akçaabat Sivil toplum kuruluşlarından teröre ortak kınama.

Akçaabat Sivil toplum kuruluşlarından teröre ortak kınama.

Akçaabat Sivil toplum kuruluşlarından teröre ortak kınama.

Akçaabat Sivil toplum kuruluşlarından teröre ortak kınama.

"İstanbul”da meydana gelen hain terör saldırısında yine çok sayıda polis ve vatandaşımızı kaybetmiş olmanın derin üzüntüsü içerisindeyiz. Bizim bizden başka dostumuz yoktur. Bu ülke hepimizin. Geleceğimiz için tek yürek, tek yumruk olmak zorundayız. İstanbul'daki hain saldırıda yaşamını yitiren polis ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifa diliyoruz.

Bu coğrafyanın birlikte yaşama azmini kırmak için elinden geleni yapan, her türlü alçaklığı deneyen çoluk çocuk demeden binlerce masumun kanına giren, askerimizi, polisimizi şehit eden, aklı ve vicdanı satılmış hainler çok iyi bilmelilerdir ki; bin yıldır bu coğrafyada barışın ve huzurun teminatı olan aziz milletimiz teröre haddini bildirecektir.

Hiç kuşkusuz, güvenlik güçlerimiz bu ülkenin dağlarını, ovalarını terörden kalıcı bir şekilde temizleyecektir. Evet şehit haberleriyle yüreğimiz yanıyor içimiz acıyor ama biz kahramanlarımızla gurur duyuyoruz. Kahramanlarımızı yetiştiren, vatanı için gözünü dahi kırpmayan evlatlarımızın anaları, babaları ile gurur duyuyor, acılarını millet olarak paylaşıyoruz.

Şunu tüm dünya bilmelidir ki; tarih nasıl şehitlerimizi unutmayacaksa, terörden beslenenleri tepki göstermeyenleri de asla unutmayacak, hain olarak not edecektir.

 

Akçaabat sivil toplum kuruluşları olarak, bugün bizlerin önemli önceliğinin terörün kalıcı bir şekilde yok edilmesi olduğunu ifade etmek isteriz. Devletimizin terörle mücadele konusunda attığı adımları destekliyor, bu mücadelenin her alanda kararlılıkla devam etmesini istiyoruz. Ayrıca bu süreçte başta siyasiler olmak üzere toplumun tüm kesimlerini de sorumluluk olmaya, terörü ve şiddeti lanetlemeye davet ediyoruz.

Ülkemizin huzur, güvenlik ve istikranı bozmayı amaçlayan bu saldırılar karşısında necip milletimizin birlik ve beraberlik duygusundan taviz vermeden, itidal içinde bir duruş sergileyeceğine inanıyoruz.

Bu vesile ile tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz.

 

           akcaabat-sivil-toplum-001.jpg

akcaabat-kinama.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler