Akçaabat Kent Konseyi Toplandı

Akçaabat Kent Konseyi Toplandı

Akçaabat Kent Konseyi Toplandı

Akçaabat Kent Konseyi Toplandı.

Akçaabat’ın en öneli sivil toplum kuruluşu olan Akçaabat Kent Konseyi toplantısı düzenlendi. Kent Konseyi Başkanı Mehmet Salih Köse ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıya Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim de katılarak belediye çalışmaları hakkında bilgiler aktardı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat için durmadan çalıştıklarını ve  her alanda gerekli projeleri hayata geçirmeye gayret gösterdiklerini söyledi. Başkan Ekim “Akçaabat için her alanda bir proje çalışmamız. Projelerimizi öncelik sırasına koyarak hayata geçirmek istiyoruz.  Şuan için projesi tamamlanan ve hayata geçirilmeye başlanan projemiz Ortamahalle Sokak Sağlıklaştırma projemiz büyük oranda tamamlandı. Saint Michael Kilisesini Ortamahalle Sanat Galerisi olarak tamamladık ve şuan hizmete hazır. Şehir merkezinde yapacağımız  cephe sağlıklaştırma projemizi ihale ettik ve yüklenicinin gelerek çalışmalara başlamasını bekliyoruz. Yapılacak bu çalışma ile şehir merkezimiz hem görsel hem de yayalaştırılan alanlar olarak çok güzel olacağını düşünüyoruz” dedi.

Sahilin projesinin tamamlandığını ve kısa süre içerisinde ya belediye çalışanları tarafından veya ihale yoluyla yenileneceğini ifade eden Başkan Ekim “Sahil için çok güzel bir proje hazırladık. Burasını ihale ederek veya kendi ekibimizle yeniden düzenleyeceğiz. Ayrıca çok önem verdiğimiz Akçaabat Yaylacık- Söğütlü ve Yıldızlı mahallemizden geçerek şehir hastanesine, Akyazı’ya kadar uzanacak olan yürüme, bisiklet ve küçük araçlar için yolun altyapı çalışmasına başladık. Bu projemizi sahillerimizin çok daha verimli kullanılması ve vatandaşlarımıza açılması için çok önemsiyoruz” dedi.

Söğütlü'de yapmayı planladıkları Kültür Merkezi’nin yapım ihalesine çıkıldığının da bilgisini veren Başkan Ekim, proje ise bölge önemli bir kültür merkezine kavuşmuş olacak dedi.

Her alanda çalışma yürüttüklerini belirten Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, çalışmalarda birlik ve beraberliğin çok önemli olduğunu dile getirerek Akçaabat Kent Konseyi’ne de önemli görevler düştüğünü belirtti.

akcaabat-kent-konseyi-toplandi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler