Akçaabat Belediye Meclisi Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi

Akçaabat Belediye Meclisi Mart ayı toplantısını gerçekleştirdi

Akçaabat Belediye Meclisi , Şefik Türkmen başkanlığında Belediye Hasan Saka Toplantı Salonu’nda toplandı ve gündem değerlendirildi.

Akçaabat Belediye Meclisi , Şefik Türkmen başkanlığında  Belediye Hasan Saka Toplantı Salonu’nda toplandı ve gündem değerlendirildi.

Mart ayı gündemini oluşturan konularının başında ise; Sokak ismi verilmesinin görüşülmesi, Akçakale Kalesinin Belediyemize tahsisinin görüşülmesi, İmar Komisyonundan gelen imar tadilatının görüşülmesi, Halen Belediyemize ait olan balıkhanede balık satış yeri bulunan balıkçıların yeni yapılan Akçaabat Balık Pazarına nakli ile şehir içinde bulunan balıkçılardan bir kısmına yapılan Akçaabat Balık Pazarından yer verilmesinin görüşülmesi oldu.

Sokak isimlerinin verilmesinin görüşüldüğü bugünkü toplantıda; Adacık mahallesinde bulunan bir vatandaşın, 1995 yılında Güneydoğu’da şehit olan Muammer Bıçakçı isminin orada bulunan Hürriyet caddesine verilmesi talebi görüşüldü. Belediye meclisi bu konuda kararsız kalırken, durumun imar komisyonu ve muhtarlar tarafından incelenmesine karar verildi.

meclis.jpg

Diğer maddelerin hafta içerisinde görüşüleceği toplantı bugünlük sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler