AK Parti'den Vefalı Toplantı

AK Parti'den Vefalı Toplantı

Adalet ve Kalkınma Partisi’nde (AK Parti) kuruluşundan görev alan isimler geleneksel hale getirdikleri istişare toplantısını Genel Başkan Yardımcısı’nın katılımıyla gerçekleştirildi.

 

 

AK Parti’nin ilk yıllarında görev alan isimler geleneksel hale getirdikleri toplantıyı Akçaabat Körfez Köfte Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya, AK Parti Genel  Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekilimiz Mustafa Şen, Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, İl Başkanı Sezgin Mumcu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz ile kadın, gençlik kolları başkanları katıldı.

Eski ilçe başkanı Osman Çavuş önderliğinde gerçekleşen toplantıda konuşan AK Parti Genel  Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekilimiz Mustafa Şen, Trabzon için Akçaabat için büyük projelerle uğraştıklarını belirtti. Mustafa Şen “Biz Trabzon için neler yapabiliriz diye uğraş veriyoruz. Akçaabat’ın neye ihtiyacı var onlara kafa yoruyoruz. Akçaabat’a adliye sarayı ihtiyaç var dedik ve bu yapılacak dedik. İşte temelini attık.  Akçaabat’ta Pulathane Bulvarı var. Darıca’ya kadar gitmesi lazım. Bakanımızı arıyoruz ve bu yol bitmesi lazım diyoruz. Hıdırnebi Yaylası’na bir gölet yapılması lazım diyoruz, bakanımızı arıyoruz işlerin hızlanmasını sağlıyoruz. Şubat ayı içerisinde ihalesi yapılacak ve Hıdırnebi’ye hem turizmi destekleyecek hem de o bölgedeki köylerin su ihtiyacını karşılayacak, kademeli olacak olan bir göl inşasına başlanacak. Durmuyoruz ve Akçaabat’ta kurulan Trabzon Üniversitesi’nin büyümesi gerektiğini söylüyoruz. Bunun için Darıca tarafında büyük bir alan bulmak için çaba sarf ediyoruz. Güney Çevre Yolu için çabalıyoruz. Mersin’de ilk tünel yapılıyor ve devamında Akçakale’de devamında da bir tünel için çalışma başlamış durumda. Bu yolu Akçaabat’tan geçirin Arsin’e kadar bağlamamız lazım. Bununla uğraşıyoruz. Akçaabat’ın spor tesisi yok. Bunun için uğraşıyoruz ve Darıca tarafına gerekirse deniz dolgusuyla bir stadyum yapılması için uğraşıyoruz” dedi.

 Akçaabat’ın bir bölgeye sıkışık kaldığını ve artık genişlemesi gerektiğini ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen “Akçaabat bir bölgeye sıkışmış durumda. Şehrimizi doğu batı aksamında genişletmemiz lazım, bunun için enerji harcıyoruz. Akçaabat’ın emniyetini sağlayacak kişiler emniyette değil. Hemen girişimleri yaptık ve Akçaabat’a emniyet müdürlüğü binası kazandıracağız.” Dedi.

 

Belediye Başkan adayları için de konuşan Mustafa Şen “Genel başkanımız son değerlendirmeleri yaparak adaylarımızı açıklayacak. Kim olursa olsun o bizim adayımızdır. En yüksek oyu almak için koşacağız” dedi.

Organizasyonu yapan AK Parti Akçaabat eski ilçe başkanı Osman Çavuş, geleneksel hale getirdikleri kurucular kurulu üyelerinin bir araya gelmesinden dolayı mutlu olduğunu ve ilk günkü gibi birlikteliklerinin devam ettiğini söyledi. Çavuş davete icabet eden herkese teşekkür etti.

akcaabat-istisare1.jpg

akcaabat-istisare.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Haberler