AK Parti'den İrtibat Bürosu

AK Parti'den İrtibat Bürosu

Akçaabat’ta, AK Parti Seçim İrtibat Bürosu’nun açılışı yapıldı!

AK Parti Akçaabat’ta Seçim İrtibat Bürosunun açılışına; AK Parti Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Cumhur İttifakı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç, Akçaabat Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Akçaabat Belediye Başkan Adayı Osman Nuri Ekim, AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, AK Parti İl ve İlçe teşkilat mensupları ve birçok partili katıldı.

 

AK Parti Seçim İrtibat Bürosunun açılışında konuşan Başkan Ekim, konuşmasına açılışa katılanları selamlayarak başladı.

2019 ile 2024 yılları arasında Akçaabat’a hizmet ettiklerini ve birçok projeye imza attıklarını belirtti. Birlik ve beraberlik içinde Cumhurbaşkanı ve bakanlarla birlikte güzel eserler inşa ettiklerini vurgulayan Ekim, bu dönemde de bu eserlere ilaveler yapacaklarını ve ilçeye güzel projeler kazandıracaklarını ifade etti.

 

Başkan Ekim, 2019-2024 yılları arasında gerçekleştirdikleri birkaç projeden bahsederek söz verdiği projelerin birçoğunun hayata geçtiğini vurguladı. Akçaabat’ın silüetini değiştiren işlere tüm Akçaabatlıların destekleriyle imza attıklarını belirten Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ Hemşehrilerimizin refahı ve kaliteli bir hayat sürmeleri için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık. Söz verdiğimiz işlerin birçoğunu tamamına erdirdik. Bir kısmının ise yapım aşaması devam ediyor. Akçaabat’ımıza mega projeler kazandırdık. Şehrimizin trafik sorununu uzun vadede çözecek olan Güney Çevre Yolu, Akçaabat sınırlarından başladı ve hızlı bir şekilde ilerliyor. Yine trafik sorununa koşa vadede çözüm olarak Pılathane Bulvarımızı yaptık. Bulvarımız %90 oranında tamamlandı. Bir yandan Hemşehrilerimiz Yıldızlı Mahallemizden Yeni Mahallemize kadar kesintisiz ulaşımın konforunu yaşarken diğer yandan da şehir içerisindeki trafik yükü azaldı. Alt yapıdan üst yapıya birçok iş başardık. 2019 yolunda Akçaabat’ın belirli bölgelerinde kullanılabilen doğalgaz artık birçok mahallede de kullanılabiliyor. Doğalgaz Kavaklı deresine kadar ulaşmış durumda ve yeni dönemde de İnşallah Şehrimizin tamamına ulaşacak. 4 bin civarında olan doğalgaz abone sayımız bugün gelinen noktada 32 binlere ulaştı. Şehrimizi dışardan bakanların gıpta edeceği içerisinde yaşayanların mutlu olacağı bir kent haline getiriyoruz. Bu minvalde Sahil Parkımızı yeniledik. Yenileme çalışmalarında 1. Etabı tamamladık. Devamı inşallah yeni dönemde olacak. İnsan sirkülasyonunun çok olduğu Fatih parkımızı da yeniledik. Modern ve fonksiyonel hale getirdiğimiz Fatih Parkımız hemşehrilerimiz için alternatif bir dinlenme alanı oldu. İstiklal Caddemizi, hemşehrilerimizin istek ve talepleri doğrultusunda araç trafiğinden arındırdık. Buraya açık AVM modelini uyguladık. Vatandaşlarımız İstiklal Caddemizde rahatça gezebiliyor ve güvenle alışveriş yapabiliyor. Tüm bu çalışmalar ve daha fazlası hemşehrilerimizin konforuna ve yaşam standartlarına olumlu etki ettiği gibi şehrimizi de turizm açısından yükseklere taşımaktadır.

Bugüne kadar imza attığımız her işte önceliği hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına, isteklerine ve taleplerine verdik; bundan sonra da böyle olacak. Biz, Akçaabat olarak birlikte yaptık; birlikte başardık. Yine birlikte yapacağız. Yeni dönemde de sizlerin destekleriyle yine sizler için ilk günkü aşkla ve heyecanla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim Akçaabat’ımız başkadır; bizim Akçaabatlılarımız başkadır. Akçaabat’ımız daima ileri giden örnek teşkil edendir. Kıymetli hemşehrilerim değerli katılımcılar; AK Parti Seçim İrtibat Büromuz hayırlı uğurlu olsun.”  

 

Konuşmalarım ardından protokol üyelerinin katılımıyla AK Parti Seçim İrtibat Bürosu kurdele kesimiyle birlikte açıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Haberler