Adliye İnşaatı Başladı

Adliye İnşaatı Başladı

Akçaabat Gündemini Uzun Süredir Meşgul Eden Akçaabat Adliye İnşaatı Başladı

Akçaabat'ta uzun zamandır yapılması beklenen Adalet Sarayı'nın inşaatına başlandı. Darıca Mahallesi'nde, daha önce Akçaabat Cezaevi'nin bulunduğu alanda yapımına başlanan Adalet Sarayı'nın fore kazıkları çakılmaya başlandı.

Adalet Sarayı’nın Akçaabat’a önemli katkıları olacağını dile getiren Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz, emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Yılmaz “Akçaabat’ın önemli eksiği olan Adliye Sarayı nihayet yapılmaya başlandı. Bu hizmetin Akçaabat’ta gelmesi için çok uğraş verildiğinin yakinen bilenlerdenim. Zorlu süreçler nihayet geride kaldı ve inşaat başladı. Akçaabat’ımıza yakışan bir bina olacağını düşünüyorum. Bu eserin Akçaabat’a kazandırılmasında emeği geçen başta Adalet Bakanımız sayın Yılmaz Tunç olmak üzere, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Trabzon Milletvekilimiz Mustafa Şen’e,  milletvekillerimize, Belediye Başkanımız Osman Nuri Ekim’e  eski ilçe başkanlarımıza ve emeği geçen herkese Akçaabat adına teşekkür ediyorum. “dedi.

İnşasına başlanan Akçaabat Adalet Sarayı toplamda 14.868,58 metrekarelik inşaat alanına sahip, 3 bodrum kat, zemin kat, 4 normal kat ve çatı arası katı olarak inşa edilecek ve 550 günde bitirilecek.

akcaabat-adliye-insaati-basladi.jpg

akcaabat-adliye-insaati-basladi1.jpg

akcaabat-adliye-insaati-basladi3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler