24 Şubat Mesajı

24 Şubat Mesajı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 24 Şubat Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıldönümü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, 24 Şubat Trabzon’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 106. Yıldönümü sebebiyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Ekim mesajında, “Trabzonlu hemşerilerimin 24 Şubat Kurtuluş Günü’nü en içten duygularımla kutluyorum. Şanlı tarihimiz, aziz milletimizin bağımsız yaşama tutkusu sayesinde nice kahramanlık destanlarına sahne olmuştur. Büyük fedakarlıklar göstererek, bu vatan uğruna gözünü kırpmadan mücadele eden; kadın, erkek, genç, yaşlı demeden mevzilerde yüreğiyle çarpışan tüm kahramanlarımız, milletimizin gönlünde ilelebet yaşayacaktır. Bu vesile ile de vatanına bağlılığını ve bu topraklar üzerinde dalgalanan ay yıldızlı bayrağın her şeyin üstünde olduğunu her daim bilen ve bunu birlik ve beraberlik ruhu ile güçlendiren tüm Trabzonlu hemşehrilerime bir kez daha şükranlarımı sunuyor, şehrimizin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümünde, canları pahasına topraklarını savunan aziz şehitlerimize ve sonradan ebediyete irtihal eden gazilerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyor, tüm hemşehrilerimi saygı ve muhabbetle selamlıyorum.Bütün Türk yurtlarında hainlerle mücadele eden kahraman vatan evlatlarımıza yüce Allahtan güç kuvvet diliyor, Tüm hemşerilerimin bu mutlu gününü büyük bir gururla kutluyorum. “ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler