2 Ayda 250 Milyon Kredi

2 Ayda 250 Milyon Kredi

Akçaabat'ta Esnafa 2 Ayda 250 Milyon Kredi

Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnafa verdiği destekten ötürü teşekkür etti.

Başkan Bulut, Ankara’da Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) tarafından ATO Congresium'da düzenlen "Yüz Yüze Türkiye Esnaf Buluşması"na katıldı.

Toplantı ile ilgili açıklama yapan Kooperatif Başkanı İsmail Bulut, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın esnafa olan desteğinin devam ettiğini ifade etti. Başkan Bulut “Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamalarla esnafımıza desteğini sürdürmüştür. Cumhurbaşkanımız yatırımlardaki kredi limitini 1,5 milyon liraya yükseltildiğini,  esnafımızın kullandığı kredilerdeki hazine sübvansiyonunu yüzde 50'ye kadar artırıldığını ve esnafa tahsis edilen 100 milyar liralık kaynak için Halkbank kredilerinin faiz oranını yüzde 9,5'tan yüzde 7,5'a indirildiğini açıkladı. Ayrıca birinci ve ikinci risk grubunda bulunan ve halihazırda esnaf başına 500 bin lira olan kredi üst limitinden diğer risk gruplarındaki esnaflarımıza da haziran ayı sonuna kadar yararlanma imkanı getirildi. Böylece, binlerce esnafımızın daha yüksek tutarda finansmana erişmesini sağlandı" dedi.

Başkan Bulut, Akçaabat’ta da esnafa bu kredilerin verilmeye devam edildiğini belirterek “Akçaabat’ta kooperatif olarak kredi vermeye ve esnafımıza destek olmaya devam ediyoruz. Son Ankara ziyaretimizde yaklaşık 150 milyon lira daha plasman sağladık. Son iki ayda Sağladığımız toplam plasman ise 250 milyon civarında.   Tüm esnaflarımız adına başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere, bakanlarımıza, milletvekillerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.

recep-tayyip-erogan.jpg

recep-tayyip-erogan-2.jpg

ismail-bulut-akcaabat-kredi.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler