Haber Sitemiz 10 Yaşında

Haber Sitemiz 10 Yaşında

Haber Sitemiz 10 Yaşında

Dile kolay, 10 yıl.

Bundan tam 10 yıl önce henüz internet haberciliği yeni yeni gelişirken, aklımıza birden Akçaabat ile ilgili bir haber sitesi kurma fikri geldi. Nasıl yaparız, altından kalkabilir miyiz diye düşündük ve dostların da moral desteği ile www.akcaabathaber.com adresinden Akçaabat’tan haberiniz olsun sloganıyla yola çıktık. Amatör ruhla ve profesyonel çalışmayla hazırlıklarımız yaparak 1 Temmuz 2006’da sitemizi yayına açtık.

Tam 10 yıl önce başlayan internet haberciliği maceramızda, bugünlerde göğsümüzü kabartacak kadar Akçaabat gündemini belirliyoruz desek abartmış olmayız.

Geride kalan süre içerisinde Akçaabat’la ilgili birçok haber, fotoğraf ve görüntüyü siz okuyucularımıza aktarmaya gayret gösterdik. Artık Akçaabatlıyım diyen herkes her sabah güne haber sitemiz ile başlıyordu. Sadece Akçaabatlılar değil, Trabzon’da yayın yapan birçok gazete ve internet haber sitesi, gündeme getirdiğimiz haberlerimize yer veriyordu.  Çünkü haber sitemizde çıkan her haber güvenilirdi ve doğruydu.

Bazılarının hoşuna gitmeyen haberlerimiz de oldu. Bazen sözlü tehdit edildik, bazen de yapmış olduğumuz bazı haberlerden dolayı mahkeme kapılarında da dolaştık. Fakat yaşanan bu olumsuz olaylar azmimizi daha da artırdı.

Zaman öyle aktı ki aradan 10 yıl geçti. Bu süre zarfında bizlere moral ve güç veren, destek olan başta siz değerli okuyucularımıza ve reklamları ile destek olan herkese teşekkür etmeyi borç biliyoruz.

Sizlerden aldığımız güçle önümüzde ki günlerde de yine özel haberleri ile sizlerle buluşmaya devam edeceğiz…

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler