Haber İhbar hattımız Açıldı

Haber İhbar hattımız Açıldı

Haber İhbar hattımız Açıldı

Akçaabat'ta 2007 yılından beri yayın hayatını sürdüren internet haber sitemiz www.akcaabathaber.com bir ilki daha gerçekleştirmenin heyecanını okuyucusuyla paylaştı...

Gelişen teknolojilere ayak uydurmak ve okuyucusuyla interaktif bir etkileşim sağlama gayretinde olan biz de bu bağlamda Akçaabat'ta yine bir ilki başardı. Dünyanın en çok kullanılan anlık mesajlaşma programı olan Whatsap üzerinden ihbar hattı oluşturan sitemiz akcaabathaber.com okuyucusuna kulak vermeye devam ediyor.

Teknolojinin hızlı bir şekilde geliştiği günümüzde cep telefonunuzla nerede olursanız olun çekeceğiniz fotoğraf ve videolarıyla beraber, olayla ilgili yazacağınız kısa bilgiyi bize göndererek bizlerle beraber gönüllü bir birey gibi, gazetecilikte beraber çalışmanın ve www.akcaabathaber.com muhabiri gibi yayınlama mutluluğunu birlikte yaşayacağız.

0545 663 0 444 nolu telefon numarasına WhatsApp ile göndereceğiniz haber, foto ve videolar www.akcaabathaber.com sayfalarında yer almaya başlayacak.

Dünyanın neresinde olursa olsun tüm hemşerilerimizin bu uygulamaya göstereceği ilgi ve alakaya şimdiden teşekkür eder, 0545 663 0 444 nolu telefon numaramıza gönderilerinizi heyecanla bekleriz.

Tüm hemşerilerimize Saygı ve sevgilerimizi iletiyoruz....

akcaabathaber.com.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler