Güven'in Tepkisi Sert Oldu

Güven'in Tepkisi Sert Oldu

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Güven, Akçaabat Belediyesi’nin yönetimini yerden yere vurdu

Akçaabat Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Güven, aynı zamanda Anavatan Partisi listesinden yedek Belediye Meclisi Üyesi olduğu Akçaabat Belediyesi’nin yönetimini yerden yere vurdu. Hiçbir belediye çalışanının kraldan fazla kralcı olmaması ve oturduğu koltuğu ebedi mülkü zannetmemesi gerektiğini belirten, kamu adına görev yapanların da bunun bilincinde hareket ederek adına görev yaptıkları kişilerin seslerine kulak vermelerini şart olarak nitelendiren Güven, “Herkes görevini layıkıyla yapmalı.” dedi.

Son birkaç yıldır belediyeyi oldukça yakından takip ettiğini de vurgulayan Adnan Güven, şunları söyledi:

“Belediyenin içerisinde kendini başkandan çok başkan ve kahraman gören birim amirleri ve çalışanlar olduğunu görüyorum. Ne yaptıkları, nasıl yaptıkları ve niye yaptıkları belirsiz olan bu kişiler hizmet adına birçok çifte standart örneği ortaya koyuyorlar. Görülen eksiklikler kendilerine iletildiğinde ise en küçük bir hassasiyet bile göstermiyorlar. Ben kimsenin kusurunu aramıyorum ama vatandaş da oy verdiği, maddi ve manevi destek sağladığı bir kurumdan hizmet görmek istiyor. Sokakları temiz ve işportacıların sergilerinden arınmış, çöpleri zamanında toplanan, çifte standartta maruz kalınmayan, eşitlikçi ve katılımcı bir yönetim ve hizmet bekleyen vatandaş çok şey mi istiyor?”

Bundan sonraki süreçte kanunî hakkını arayan, düşüncesini net bir şekilde ifade eden ve bu yolda basın yoluyla da sesini duyuran bir vatandaş kitlesinin olduğunun herkes tarafından bilinmesini de isteyen Adnan Güven sözlerini şöyle tamamladı:

“Bir vatandaş olarak kendini kraldan çok kral zannedenleri, meclis üyelerini, birim amirlerini ve çalışanları gözleri açık şekilde vatandaşla diyalog halinde olmaya, eşit standartlarda ve azim içinde çalışmaya, kısacası göreve davet ediyorum.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
24 Yorum
Haberler