Günnar'dan Taziye Ziyareti

Günnar'dan Taziye Ziyareti

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Akçaabat Ziraat Odasına Başsağlığı ziyaretinde bulundu.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar Akçaabat Ziraat Odasına Başsağlığı ziyaretinde bulundu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, bir süre önce hayatını kaybeden Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Ali Bayram’ın, oda başkanı olarak Akçaabat’a uzun süre önemli hizmetler yaptığını söyledi. Günnar, Ziraat Odası Başkan Vekili Harun Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte kısa süre önce vefat eden Akçaabat Ziraat Odası Başkanı Ali Bayram’ı yad ederek, tekrar baş sağlığında bulundu.

Ziraat Odası Meclis Başkanı Mustafa Hikmet Eyüboğlu ve Başkan Vekili Harun Kandemir ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Türkiye ve Trabzon tarımını konuştu. AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, bilimsel tarımla birlikte verimin de arttığına dikkat çekerek, çiftçilerin orijinal projeleri ile bilimsel tarım yapılması gerektiğine vurgu yaptı.   Günnar Akçaabat Ziraat Odasının önemli projeleri olduğunu belirterek, “Bilimsel tarımın teşviki ve çoğaltılması için Ziraat Odaları başta olmak üzere diğer sivil toplum örgütlerine önemli görevler düşmektedir. Tarımla uğraşan insanlarımızı bilgilendirmek için gerekli sempozyumlar, tanıtım toplantıları ve broşürleri gibi faaliyetleri sıkça yaparak, bu alanda uğraş verenleri eğiterek yetiştirmeleri gerekmektedir. Hatta, bu olayın içerisine yazılı ve görsel basını da katarak, Türkiye ve Trabzon tarımına önemli hizmetlerde bulunulmalıdır. Akçaabat Ziraat Odası olarak önemli projelerin gelişmesi, canlanması   için önemli çalışmalar yapmaktadır. Bu samimi gayretlerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Ancak, hızla kalkınmakta olan ülkemizin tarımının istenilen seviyeye gelebilmesi için daha çok gayret içerisinde hep beraber olmalıyız. Devletimiz tarıma çok destek verdi, vermeye de devam ediyor. Bu konuda samimi bir şekilde uğraş verenler, emeklerinin karşılığını hak ederek alıyorlar” dedi. 

adnan-gunnar-007.jpg

Tarım yaparken geleneksel değil bilimsel yöntem kullanılmasını öneren Günnar, “Devletimiz bilimsel tarım için yönlendirme yapıyor. Tarımla uğraşan vatandaşlar için ziraat mühendisi ve veterinerler görevlendiriliyor. Ziraat mühendisleri ile vatandaşlar bölgenin coğrafi konumuna göre nasıl üretim yapılacağının analizini yapıyorlar. Bütün bu çalışmalar yapılırken bizlerde Trabzon Milletvekilleri olarak bu konuda vazifemizin bilincindeyiz. Elimizden geleni yapacağımızı huzurunuzda belirterek, beraberce bölgemizin tarımının kalkınmasında insanımızın yanında olacağımızı bilmenizi isterim” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler