Günnar'dan Taziye Mesajı

Günnar'dan Taziye Mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Artvin'de meydana gelen sel felaketinde yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı dilerken, tüm Artvinli hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Artvin'de meydana gelen sel felaketinde yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı dilerken, tüm Artvinli hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Artvin'de ki sel felaketinin herkesi üzdüğünü belirterek, "Artvin'de son 50 yılın en fazla yağışını alması neticesinde meydana gelen doğal afet hepimizi derinden etkilemiştir. Devlet, hükümeti ile ve çevre illerin belediyeleri ve valilikleri aracılığı ile üzerine düşeni yapmış ve yaraları sarmaya devam etmektedir. Bu süreçte sayın bakanlarımız, valilerimiz, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız teyakkuza geçmiş ve sel sonrası bütün çalışmaları yapmışlardır. Bölgeye gelen CHP'li İzmir Milletvekili Sayın Ali Yiğit, yaptığı talihsiz açıklamalarla devletin ve belediyelerimizin Artvin'de olmadıklarını ifade ederek bölgede olup bitenlerden  habersiz tavırlar içerisinde bulunarak bölgeye sanırım turistik gezi yapmaya gelmiştir. Gerçek dışı ve tamamen doğal afetler üzerinden siyasi rant elde etmeye çalışan anlayışını eshefle karşıladım. Bölgemizde ki tüm il ve ilçe belediyelerimiz başta Trabzon Büyükşehir Belediyemiz personel ve ekipman desteği ile Artvin'de çalışmalarına devam etmektedir. Aynı şekilde bakanlıklarımıza bağlı tüm kuruluşlar, DSİ, Karayolları, AFAD başta olmak üzere Trabzon'da ki tüm birimler Artvin'de hizmetlerine devam etmektedirler" dedi.

AK Parti hükümetlerinin yurt içi ve yurt dışında ki tüm afetlerde, afet bölgesine anında yardım ettiğini kaydeden Günnar, "AK Parti hükümetleri döneminde ülkemizde ve ülke dışında yaşanan tüm doğal afetlerde olduğu gibi Artvin'de de hükümetimiz üzerine düşeni yapmış ve yapmaya devam edecektir. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Trabzon Valiliğimiz çalışmalarını ve desteklerini süratle devam ettirmektedirler. Bir telefonla yardımların nasıl yapıldığını ve durumun ne olduğunu öğrenmek yerine alışılmış muhalif zihniyeti ile CHP'li milletvekilinin yalan yanlış bilgilerle halkımızı aldatamayacağını hatırlatmak isterim. Artvin'de hem milletvekilimiz hem il başkanımız hem de yetkililerle sürekli istişare halinde olduğumuzu Artvinli hemşehrilerimize kardeşlik duygularıyla yardımcı olmak için seferber olduğumuzu tekrar belirtmek isterim. Sayın Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, kendilerinden talep edilen tüm iş makineleri ve personeli anında bölgeye göndermiştir. 70'e yakın personel  ekskavatörler, greyderler, yükleyicliler, vidanjörler, çekiciler, arazözler, kamyonlar ve diğer ihtiyaç kalemlerini anında bölgeye seferber etmiştir. Ayrıca, sadece DSİ ve Karayolları 70'in üzerinde ki iş makinesiyle bölgeye ulaşmış ve 50'ye yakın arama kurtarma ekibiyle Trabzon Valiliği'de üzerine düşeni yapmıştır. Artvin'de afet kapsamında madden ve manen devletimiz tüm kurumlarıyla iş başındadır. Tüm bu gayretkeş çalışmalara rağmen Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Rize Belediyesi'ni ve hükümeti hedef alan açıklamalarla CHP İzmir Milletvekili Sayın Ali Yİğit, içi boş sözleri ile politika yaparak afetlerden nemalanmaya çalışmamalıdır" diye konuştu.

Sel gelaketinde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet yaralılara acil şifalar dileyen Günnar, selin yaralarının bir an önce sarılacağını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset