Günnar'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Günnar'dan Öğretmenler Günü Mesajı

Günnar'dan Öğretmenler Günü Mesajı

 

Ak Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan GÜNNAR 24 Kasım “Öğretmenler Günü” dolayısıyla mesaj Yayınladı.

Ak Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan GÜNNAR yayınladığı mesajında;

“İlk emri ve ayeti “Oku” sözcüğüyle başlayan Yüce dinimiz İslam; eğitim ve öğretime çok büyük önem vermektedir. Toplumların her alanda gelişmesi ve ilerlemesinde eğitim ve öğretiminin rolü çok büyüktür. Öğretmenlik mesleği ve bu görevi fedakârca çalışarak yerine getirmeye gayret eden Öğretmenlerimizin vatandaşlarımızın gönlündeki yeri ve önemi her zaman ilk sıradadır.

Bu bağlamda AK Parti Hükümetleri olarak kurulduğumuz günden beri eğitime büyük önem vermekteyiz. Son yıllarda bütçe içerisinden eğitime ayrılan kaynağın sürekli artırılarak ilk sıraya çıkarılması ve 2018 yılı içinde 134 milyarlık rakamla en yüksek payı eğitime ayırmamız Ak Parti olarak eğitime verdiğimiz değerin en önemli göstergesidir. İktidarımız döneminde üniversite harçlarını kaldırdık, öğrencilerimize verilen burs ve kredi miktarını önemli oranda artırdık, öğrenci yurtlarının sayısını ve kalitesini arttırdık.

Ülkemizin 81 ilinde her türlü koşulda görevini hakkıyla yerine getiren öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten duygularımla kutlar, Türk eğitimine yıllarını vermiş emekli öğretmenlerimize de sağlık, huzur ve esenlikler temenni ederim. Hayatını kaybetmiş bütün öğretmenlere ve eğitim çalışanlarına da Allah’tan rahmet diliyorum.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler