Günnar'dan Esnaf ve Kobi'ye Müjde

Günnar'dan Esnaf ve Kobi'ye Müjde

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü. Ortacadde’de esnafları ziyaret eden Günnar, esnaflara büyük müjdeler vererek, “Esnafımıza düşük faizli kredi desteği devam edecek, yatırımcıya sembolik kira bedeli karşılığı fabrika yapılıp verilecek” dedi.

 AK Parti Trabzon Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarına Akçabaat İlçesi ile devam etti. İlçede Atatürk Parkı’nda vatandaşlarla bir araya gelen Günnar, hemşehrilerinin dilek ve temennilerini dinledi. Günnar, ilçenin Ortacadde mevkiinde ki esnafları da tek tek ziyaret ederek, hallerini hatırlarını sordu. Günnar, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından esnaflara yönelik büyük müjdeler açıklandığının altını çizerek, ““Esnafımıza düşük faizli kredi desteği devam edecek, yatırımcıya sembolik kira bedeli karşılığı fabrika yapılıp verilecek” dedi.

 ESNAF ve KOBİ’YE MÜJDE

Günnar, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından esnaflara yönelik açıkladığı müjdeleri, Akçaabat’ta esnaflara anlattı. Esnafa düşük faizli kredi uygulamasına devam edeceklerini, ayrıca 30 bin liraya kadar faizsiz kredi desteği vereceklerini belirten Milletvekili Dr. Adnan Günnar, şunları kaydetti: "KOBİ'lerin finansmana erişimini artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri tümüyle kaldıracağız. Emek yoğun sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, sembolik bir kira bedeliyle anahtar teslimi karşılıksız fabrika yapacağız. Yeni, emek yoğun bir sektör, çok sayıda işçi istihdam edecek, fakat fabrikası yok, sembolik bir kira bedeli karşılığı fabrikasını yapıp, anahtar teslimi esnafımıza veya iş adamımıza vereceğiz. Basit usulde vergilendirilen esnafımızın yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından hesaplanan vergisini almayacağız. Yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu da kaldıracağız."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset