Günnar'dan Akçaabat Açıklaması

Günnar'dan Akçaabat Açıklaması

Günnar'dan Akçaabat Açıklaması

Trabzon’un Akçaabat İlçesi’ne bağlı Acısu Mahallesi Derneği’nin geleneksel hale getirdiği iftar yemeği Trabzon milletvekili Dr. Adnan Günnar’ın katılımı ile yapıldı

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Acısu Mahallesi’nin her yıl geleneksel hale getirdiği iftar yemeği, Acısu Mahallesi Muhtarlığı önünde düzenlendi. Mahalle Halkının yoğun katılım gösterdiği iftar yemeğine AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, Acısu Mahalle Muhtarı Ahmet Özkurt katıldı.

Milletvekili Günnar, “Acısu Mahallesi’nde hemşehrilerimle iftarda bir araya geldik. Güzel ve lezzetli yemeğinizden yedik. Orucumuzu bozduk. Bu Mübarek Kadir Gecesi yüzü suyu hürmetine  Cenab-ı Allah bu organizasyonda emeği geçenlerden razı olsun. Birlik beraberliğimiz daim olsun. Sizlerin Kadir Gecesini ve Ramazan Bayramı’nı şimdiden kutluyorum. Allah bizlere nice Ramazanlar, Bayramlar nasip etsin” dedi. 

Akçaabat’ın yatırımlarla  son zamanlarda geliştiğini ve büyüdüğünü kaydeden Günnar, “Akçaabat İlçemiz dünyanın her yerinde tanınan ve bilinen bir ilçemizdir. İlçemize hükümetimiz zamanında yapılan yatırımlarla Akçaabat, büyüyüp gelişmiştir.  Şu anda Akçaabat-Düzköy yolunda çalışmalar bitirilmek üzere. Hemen yanı başımızda  Şinik Organize Sanayi Bölgesinde fabrikalar hizmet vermeye başladı. Acısu Mahallemizin hemen yanında  bulunan Şinik Organize Sanayi Bölgesi’nde ki fabrikalar Acısu Mahallemize ve bölgemize direk ve indirek katkı sağlayacaktır. Yine Akçaabat’ta kurulacak olan yen, üniversitemiz ile birlikte ilçe ve bölge kalkınmamıza büyük faydalar sağlayacaktır. ” ifadelerine yer verdi.

Günnar, geçtiğimiz günlerde İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yaşanan patlama olayı ile ilgili olarak ’’ İki gün önce İstanbul’da havaalanında kahpe bir katliamla karşı karşıya kaldık. 44 insanımız orada vefat etti. Orada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, aileleri ve milletimize baş sağlığı diliyorum. Türkiye’nin büyümesi ve güçlenmesini hazmedemeyenler emellerine ulaşamayacaktır’’ diye konuştu.

İftar yemeğinin ardından AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel’e başarılı çalışmalarından dolayı Acısu Mahallesi Muhtarlığı adına teşekkür plaketi takdim etti.

adnan-gunnar-017.jpg

gunnar-akcaabat-aciklamalari1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler