Günnar "Üniversite Kurulacak"

Günnar "Üniversite Kurulacak"

Günnar "Üniversite Kurulacak"

Trabzon'da kurulması planlanan ve adı Trabzon Üniversitesi olarak belirlenen ikinci üniversitenin Milli Eğitim Bakanlığı'nın teşkilat ve görevleri hakkında bazı kanun ve Kanun hükmündeki kararnamelerde değişiklik yapan kanun tasarısından çıkarıldığı yönündeki iddialara AK Parti Trabzon milletvekili Günnar cevap verdi. Günnar "komisyonun gündemi çok yoğun olduğu için bayram sonrasında bırakıldı. Kimse endişelenmesin, ikinci üniversite Trabzon'a kurulacak" dedi.

Tasarı komisyonda eklenen ve çıkartılan maddelerle birlikte 85 maddeye ulaştığını ve çok yoğun olduğu gerekçesiyle,aralarında Fenerbahçe Üniversitesi de olmak üzere, Eskişehir Teknik Üniversitesi Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi, Tarsus Teknoloji Üniversitesi, Trabzon Üniversitesi,Van Zehra Üniversitesi,  Beykoz Üniversitesi, İstanbul Ayvansaray Üniversitesi,  İstanbul Kent Üniversitesi kurulması teklifi önergeden çıkartıldı.

 Bunun üzerine Özellikle sosyal medyadan Trabzon Üniversitesi tasarıdan çıkartıldı. "Trabzon'da ikinci üniversite kurulmayacak" yönünde çok sayıda paylaşım ve yorumlar yapılması üzerine AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar bir açıklama yaptı. Günnar Açıklamasında "İddialar doğru değil. Milli Eğitim Komisyonu çok yoğun olduğu için daha sonraya bırakıldı. Olay sadece budur. Bu tür haberleri yayanlar AK Parti'nin hizmetlerini hazmedemeyenlerdir" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Haberler