Günnar, seçim gezilerini sürdürdü.

Günnar, seçim gezilerini sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim gezilerini sürdürdü.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim gezilerini sürdürdü. Günnar, ziyaretlerde uğradığı atölyede, ağaçları biçmeyi de ihmal etmedi. Esnaf ve vatandaşlarla buluşan Günnar, vatandaşlardan destek sözü de aldı.

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarına ara vermiyor. Günnar, Çarşıbaşı İlçesini ziyaret ederek, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Günnar, ilçe ziyaretinde, iş yerine uğradığı bir atölyede, hızar makinasının başına geçti ve ağaçları biçti. 10 parmağında 10 marifet olan Günnar, her mesleği çok iyi bildiğini ve usta olduğunu da kanıtladı.

Günnar, vatandaşla sürekli iletişim halinde olduklarını belirterek, “Vatandaşımızın her zaman yanına gidiyoruz. Dilek ve temennilerini dinliyor. Halini hatırını soruyoruz. Vatandaşımızla iletişim kuruyoruz ve onların içerisindeyiz. Vatandaşımızı tam manası ile temsil eden bir iktidarız.  Millet, ‘milli irade ve milli hakimiyet, benim özgürlük alanımdır’ diyor. Ben bu alana ve iradeye kimsenin müdahale etmesini istemiyorum diyorve bunu yaşatan AK Partidir diyerek desteklerini arttırarak devam ettiriyor. Bunun yanında vatandaşımız istikrar istiyor. Huzur istiyor, güven istiyor. Vatandaşımız istikrardan yana duruşunu bozmadan kesinlikle  koalisyonlara hayır diyor.

adnan-gunnar-cocuklari-svdi.jpg

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, Çarşıbaşı ziyaretinin ardından akşam programı için Akçaabat İlçesi’ne geçti. Burada Yaylacık Mahallesi’nde 2 farklı program yapan Günnar, Yaylacık Mahalle sakinlerinden destek istedi.

Günnar, AK Parti’nin tabelasının vatandaşlar tarafından asıldığının altını çizerek, sözlerini şöyle sürdürdü: “AK Parti’yi vatandaşımız kurdu ve destek veriyor. Sizlerin emanetçileri olarak sizin kurduğunuz partinin temsilcileri olarak daha çok çalışacağız. Sizlerin vereceği destekle Trabzon’da iz bırakmaya talibiz. Bizim için önemli olan sizlerin ve Hakkın rızasını kazanabilmektir. Kurucu Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la uzun yıllar siyaset yaptım ve çok yakın tanışma fırsatı buldum. Memleketimizin istikrarı için Trabzon’dan 6-0 istiyoruz. Bizim 6-0 hedefimiz asla hayal değildir. Muhalif partilerinin 1 tane milletvekili çıkarması ne kadar zorsa, AK Parti’nin 6-0 yapması son derece kolaydır. Bizim halkımızın desteği ve ekibimiz ile kaldıramayacağımız yük yoktur.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset