Günnar Kasap Sokaktaydı

Günnar Kasap Sokaktaydı

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde esnafları ziyaret etti

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde esnafları ziyaret etti. Kasap Sokak’ı ziyaret eden Günnar, sokakta ki esnaf ve vatandaşların tek tek halini hatırını sordu.

Akçaabat İlçesi’ni ziyaret eden AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Kasap Sokak esnafını tek tek gezerek, 7 Haziran seçimlerinde verdikleri destek nedeniyle teşekkür etti. Esnafla sohbet eden Günnar, "Seçimden seçime değil, her zaman halkla iç içeyiz. Bizler dün de milletimizle birlikteydik, bugün de milletimizle birlikteyiz. Omuz omuza vererek yürüdüğümüz milletimizle yarın da birlikte olacağız. Çünkü bizler gücümüzü aziz milletimizden alıyoruz" dedi.

adnan-gunnar-kasap-sokakta.jpg

Yaptıkları ziyaretlerde özellikle esnaf ve vatandaşların hükümetin kurulup, kurulamayacağı yönündeki sorularına yanıt veren Günnar, “7 Haziran da aziz milletimizin bize vermiş olduğu görevi eksiksiz olarak tamamlamaya uğraşıyoruz.  AK Parti girdiği seçimlerin tümünden birinci parti olarak çıkmıştır bu durum bize şunu gösteriyor demek ki partimizin düşünceleri milletimizin  istek ve arzuları ile örtüşüyor. Bunun için AK Parti Türkiye’nin gelmiş geçmiş en önemli siyasi partisidir.. Milletimiz bizlere bugüne kadar ne dediyse, hangi ödevi verdiyse bunu yerine getirmenin gayreti içinde olduk. AK Parti bugün de milletinden aldığı sorumluluğu, aldığı mesajı eksiksiz yerine getirmeye gayret göstermektedir. AK Parti, çizgileri olan, önyargılı, ötekileştirici ve olmazsa olmazları olan bir parti değildir. Ancak milletimize hizmet edebilecek, 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini yakalayabilecek bir koalisyon hükümetin de milletimize ve ülkemize hizmet etme yolundan da asla da geri durmayacaktır” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler