Günnar: İstikbal için İstikrar

Günnar: İstikbal için İstikrar

Trabzon Milletvekili Günnar, Düzköy İlçesinde ve yüksem mahallerde seçim çalışmalarını söyledi.

Trabzon Milletvekili Günnar, Düzköy İlçesinde ve yüksem mahallerde seçim çalışmalarını söyledi. İlçede bire bir ziyaretler gerçekleştiren Günnar, Düzköy Halkının yeniden istikrar demelerinin kendilerini mutlu ettiğini belirtti.

AK Parti Trabzon Milletvekili ve Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, çalışmalarını Düzköy İlçesinde devam ettirdi. Günnar, ilçe merkezinde ki esnafları tek tek ziyaret ederek ilçede ziyaret edilmedik esnaf bırakmadı. Günnar, akşam namazının ardından ise ilçenin Gürgendağ Mahallesinde Cami, Üst ve Babuşçu mevkileri olmak üzere 3 farklı çay ocağında bire bir kitleye hitap etti. Çalışmalarını bununla sınırlandırmayan Günnar yine ilçenin Çiğdemli ve Taşocağı mahallelerinde de çay  ocaklarında kitlelere hitap ederek 1 Kasım seçimlerinin önemini anlattı. Günnar, gece yarısına doğru ise, ilçenin Gökçeler Mahallesinde hac ibadetini tamamlayan Mustafa Akçay’a da ‘Allah kabul etsin’ dileklerini iletti.

Ziyaretleri değerlendiren AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, halkın 7 Haziran’da ki seçim çalışmalarından daha fazla teveccüh gösterdiğini söyledi. Günnar, "bugün seçim çalışmalarımızı yine son surat devam ediyor. Düzköy ilçemizde esnaflarımızı ziyaret ederek onlarla dertleştik" dedi.

gunnar-003.jpg

Günnar, “Esnafımıza KOBİ’lerle birlikte yine aynı şekilde emekli olan esnaflarımızın yüzde 10’luk sigorta borçlarını tamamen ortadan kaldırdığımızı defalarca hatırlattık. İnşallah bu durumun 1 Kasım seçimlerine kadar çalışmalarımız devam edecek. 1 Kasım’da da bugün görmüş olduğumuz gibi esnafımızdan ve vatandaşlarımızdan büyük bir teveccüh göreceğiz " ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset