Günnar, Hemşehrileriyle Buluşuyor

Günnar, Hemşehrileriyle Buluşuyor

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü.

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü. Günnar, Akçaabat Terminali, Pazar yeri, Hamamçimeni Çarşısı ve Yaylacık Mahallesinde hemşehrileriyle buluştu.

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü. İlçede terminal ziyareti ile programlarına başlayan Günnar, terminalde ki tüm yazıhaneleri tek tek ziyaret etti. Yolcuları da ziyaret eden Günnar, yolculara ve otobüs kaptanlarına  ‘Kazasız belasız hayırlı yolculuklar’ temennisinde bulundu. Günnar, ilçede Pazar yeri ile Hamamçimeni Çarşısı ve etrafında esnaf ve vatandaşları da ziyaret ederek, 1 Kasım seçilerinin önemine vurgu yaparak, hemşehrilerinden destek ve dua istedi. Günnar, akşam programları kapsamında ise ilçenin Kireçhane Mevkii ve Yaylacık Mahallesinde esnafları ziyaret etti, kahvehane ve çay ocaklarında halkla buluştu.

Günnar,"AK Parti iktidarından önce esnafımız kan ağlıyordu. Vergisini sigortasını ödeyemiyor, aldığı kredinin faizini dahi ödeyemediği için kepenk kapatmak zorunda akılıyordu. AK Parti iktidarı ile birlikte esnafımızın önü açıldı, esnafımız işlerini büyütür, aldığı krediyi ödeyebilir, vergisini, sigortasını yatırırken, çalıştırdığı işçilerle de istihdama katkı sağlar duruma gelmiştir" dedi.

Esnafa düşük faizli kredi uygulamalarının devam ettiğini belirten Milletvekili Günnar, "Esnafa 30 bin TL'ye kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. Basit usulde vergilendirilen esnafımıza yıllık 8 bin liraya kadar kazançlarından hesaplanan vergisini almayacağız. Gençlerimize, kadınlarımıza iş yeri açmaları durumunda faizsiz kredi desteği sunacağız" diye konuştu.

AK Parti ile Türkiye'nin geliştiğini, Türkiye ile birlikte Trabzon’un da Akçaabat’ın da geliştiğini ifade eden Günnar, "Sağlık, eğitim, ulaşım başta olma üzere ülkemiz çağ atlamıştır. Hizmetlerimiz inşallah bundan sonra da devam edecek. Trabzon halkı, Akçaabat halkı her zaman hizmetin yanında yer almış, bundan sonra da hizmetin yanında yer alacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

ESNAFA FAİZSİZ KREDİ

AK Parti’nin seçim beyannamesinde esnaflara da büyük müjdeler olduğunu kaydeden Günnar, “Önümüzdeki dönemde  esnafımıza düşük faizli kredi uygulamamıza devam edeceğiz. Ayrıca 30 bin Türk  lirasına kadar faizsiz kredi desteği vereceğiz. KOBİ'lerin finansmana erişimini  artırmak amacıyla taşınırların teminat olarak kullanılmasının önündeki engelleri  tümüyle kaldıracağız. Emek yoğun sektörlerde yatırımcıların talebi halinde, çok  önemli, sembolik bir kira bedeliyle anahtar teslimi karşılıksız fabrika  yapacağız. 51 ilimizde uygulanmakta olan yüzde 6 oranındaki işveren sigorta primi  indiriminde esas alınan 10 işçi çalıştırma zorunluluğunu da kaldırıyoruz. Bu  imkandan 251 bin küçük işletmenin yararlanmasını sağlayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset