Günnar Dur Durak Bilmiyor

Günnar Dur Durak Bilmiyor

Günnar Dur Durak Bilmiyor

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, güne 3 yıl önce elim bir trafik kazası sonucu hayatını kaybeden AK Parti Trabzon Eski Milletvekili Mustafa Cumur’un ölüm yıldönümü nedeniyle mezarını ziyaret ederek başladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim programlarını Düzköy ve Akçabaat İlçesi ile devam ettirdi. Günnar, ilk olarak Düzköy İlçesine gitti. Günnar, 15 Mayıs 2012 tarihinde elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Mustafa Cumur’un ölümünün 3. Senesi dolayısı ile Çalköy Mahallesi’ndeki mezarını ziyaret ederek, anma etkinliğine katıldı. Günnar, Cumur’un Trabzon ve Türkiye’ye önemli hizmetler getirdiğine vurgu yaparak, “Mustafa Cumur yakınen çalışma fırsatı bulduğum değerli bir isimdi. Merhum Mustafa Cumur, vatan millet sevdalısı hizmet aşkı dolu bir insandı. Ölüm Allah’ın emri, insanlar ölür, eserleri kalır. Bugün Akçaabat, Düzköy, Trabzon ve tüm ilçeleri de dahil hepsinde Mustafa Cumur’un bir eseri vardır. Kendisine Allah’tan bir kez daha rahmet diliyorum. Yaptığı güzel hizmetler neticesinde inşallah mekanı da cennet olur. Onu asla unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

Günnar, Çalköy programının ardından, Düzköy İlçe Merkezine gitti. Burada, çay bahçesinde bir süre vatandaşlarla sobet eden Günnar, ardından, ilçe anaokulu öğrencilerinin yıl sonu sergisine katıldı.

Günnar, seçim programları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, vatandaşların ilgi ve alakası karşısında AK Parti’nin oy oranlarında yükseliş olacağına vurgu yaparak, “AK Parti’nin oy oranında ciddi anlamda bir artış var. Bu da bizleri hayli sevindirmektedir. Tabii belli kesimleri de rahatsız etmektedir. Ama inşallah bu süreçte göreceğiz ki Trabzon kendi üzerine düşeni yapacak ve inşallah Türkiye dedüyanın 10 büyük ekonomisinden biri olm yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecek ve mazlum milletlerin de umudu olarak büyük başarılara imza atacaktır” dedi.

Günnar, Düzköy ziyaretini tamamladıktan sonra Akçabat İlçesine geldi ve Kavaklı Rahman Camiinde Mustafa Cumur için okutulan mevlide katılarak, cami çıkışında ise, cami bahçesinde vatandaşlarla sohbet etti.

gunnar-mustafa-cumur-mezari-basinda.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset