Günnar, Destek ve Dua İstiyor

Günnar, Destek ve Dua İstiyor

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, çalışmalarına Akçaabat İlçesi ile devam etti

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, çalışmalarına Akçaabat İlçesi ile devam etti. İlçede çeşitli incelemelerde bulunan Günnar, çay ocakları ve dernek merkezlerini de ziyaret ederek, vatandaşlardan destek ve dua istedi

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Akçaabat İlçesini ziyaret etti. İlçede esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Günnar, çay ocakları ve dernek merkezlerinde de vatandaşlarla bol bol sohbet etti. İlçenin İnönü Caddesi ve Kasap Sokak’ta ki esnafları tek tek ziyaret eden Günnar, Darıca Mahallesinde çay ocaklarında vatandaşlara seslendi. Çayırbağlılar Dernek Lokalini’de ziyaret eden Günnar, Çayırbağlılarla da bir süre görüştü. Günnar, günün akşamında ise Düzköy İlçesini ziyaret etti. İlçede bir düğüne katılan Günnar, ardından ilçe park alanında vatandaşlarla çay içip sohbet etti.

AK Parti hükümetlerinin son 13 yılda yaptıklarını ve bundan sonra yapacaklarını anlatan Günnar, çiftçi, besici ve üreticiye yapılan desteklemeleri anlattı. Günnar, konuşmasını şöyle sürdürdü: "AK Parti olarak birinci atılım döneminde tarımda yapısal dönüşüme ağırlık vererek, çiftçilerimiz için ekonomik ve sosyal boyutları birlikte ele alan bir anlayışı hayata geçirdik. Yaklaşık 6 milyon civarında insanımıza istihdam sağlayan tarımı, ülkemizin gıda güvenliği ve halkımızın sağlıklı beslenmesi açısından önemli bir sektör olarak değerlendirdik. Toplam tarımsal destekleme ödemeleri 2002 yılında 1,87 milyar TL iken, 2014 yılında 9,5 milyar TL olarak gerçekleşti. 2003'ten bugüne çiftçilerimize verdiğimiz nakit hibe tarımsal destek toplamı 70 milyar TL'ye ulaştı. 2002 yılından bu yana hayvancılığa verilen destek miktarının toplam destekler içindeki payını 35 kat artırdık. 2002'de 83 milyon TL hayvancılık desteği verilmiş iken, 2014 yılında hayvancılığa verilen desteği 2,9 milyar TL'ye yükselttik. Hayvancılık desteklerinin toplam destekler içindeki oranı 2002 yılında yüzde 4,4 iken, bu oranı 2014 yılında yaklaşık yüzde 30'a ulaştırdık."

Ziyaretler esnasında bazı vatandaşlar, muhalefet partilerinin 7 Haziran seçimlerinden sonraki süreçte yanlış politikalar uyguladığını, bu seçimde Ak Parti'yi destekleyeceğini söylediler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset