Günnar Destek İstiyor

Günnar Destek İstiyor

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde çalışmalarını sürdürdü.

Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, Akçaabat İlçesinde çalışmalarını sürdürdü. Günnar, seçimler için son düzlüğe girildiğini belirterek, ülkesini seven herkesten Pazar gün yapılacak seçimlerde AK Parti’ye destek vermelerini istedi

AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmalarını Akçaabat İlçesinde sürdürdü. Günnar, sabah saat 05.30’da Kireçhane mevkiinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Ardından Tütünspor Kulübünü ziyaret eden Günnar, Tütünspor Kulüp Başkanı Fazıl Tüylü, yöneticiler ve sporculara görüştü.

gunnar-tutunsporda.jpg

Kulüp Başkanı Fazıl Tüylü, Milletvekili Günnar’a, Tütünspor’a destekleri için teşekkür ederek, Günnar’ın Tütünspor’a büyük katkıları olduğunu söyledi.

Günnar, Akçaabat Tütünspor Kulübü ile övünç duyduğunu dile getirerek, “Sizler büyük fedakarlıklarla bu kulübü bugünlere getirdiniz. Tütünspor hentbolda süper lig de Akçaabat’ımızı temsil edecek. İnanç, azim ve kararlılıkla, sporcu kardeşlerimizin samimi çalışmalarıyla şampiyonluklarda gelecektir” dedi.

Günnar, gün içinde STK ziyaretlerdi gerçekleştirdikten sonra, akşam programları kapsamında ilçenin Adacık Mahallesine konuk oldu. Mahalle halkı ile bir süre hasbihal eden Günnar, “Tek başına iktidar inşallah gerçekleşecek diye ümit ediyor ve dua ediyorum.  Biz sadece AK Parti’nin değil tüm Trabzon’un milletvekili olmak için yola çıktık. Koalisyon mu? Tek başına iktidar mı? Şimdi ki 30 yaş altı gençler koalisyon dönemlerini net olarak bilmiyorlardır. Koalisyonlar ülkemize hiçbir zaman fayda getirememiştir. Koalisyon partileri önünü göremeyip, acaba seçim ne zaman olacak, yeni seçimde biz nerede olacağız anlayışı içinde oldukları için ülkemize hizmet getirememişlerdir. Tek başına iktidar, istikrarı getirecektir. İstikrar yatırımları getirecektir. İstikrar ekonominin, milli gelirin yükselmesini sağlayacaktır. İstikrarla birlikte Türkiye 2023 hedeflerinde inşallah dünyanın 10 büyük ekonomisinden biri olacak. Türkiye istikrarla emin adımlarla çok daha yol alacaktır. Mecliste güçlü bir çalışma anlayışı ve güçlü bir hükümetle Türkiye’nin çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine gidecektir. Çok güzel bir seçim yaptık, vatandaşlarımız 7 Haziran gecesi  halkımız, Türkiye’de 4 partiyi meclise gönderdi. Biz üzüldük. Sadece biz değil, dünyada ki mazlumlar üzüldü. Mazlumların yanında İsrail sevinerek, 3 günlük bayram ilan etti. Almanya’nın başbakanı sayın Merkel, bir TV programında ‘Evet Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları Türkiye’de tek başına iktidarı kaybetti’ diyerek salonu alkışlattı. Tek başına iktidarı kaybetmemizde kimin üzülüp kimin sevindiğini iyi analiz etmemiz gerekir. 1 Kasım memleket meselesi” dedi.

Günnar, Trabzon Eski Milletvekili Hayrettin Gurbetli’yi de ziyaret ederek bir süre sohbet etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler