Günnar, Çarşıbaşılılarla Buluştu

Günnar, Çarşıbaşılılarla Buluştu

Günnar, Çarşıbaşılılarla Buluştu

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Dr. Adnan Günnar, seçim çalışmaları kapsamında Çarşıbaşı İlçesini ziyaret etti. İlçede ilk olarak partisinin Çarşıbaşı İlçe teşkilatını ziyaret eden Günnar, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Esnaf Kredi ve Kooperatifi, Ziraat Odası, Muhtarlar Derneği, Eğitim Bir-Sen’i ziyaret etti ve ilçede bulunan esnafları gezdi.

adnan-gunnar2.jpg

Partisinin ilçe teşkilatında partililere seslenen Günnar, “AK Parti’nin başarısı çok önemlidir. Biz, bu seçimi çok önemsiyoruz. Tek hedefimiz oyumuzu geçen döneme göre yükseltmektir. Çarşıbaşı bizim hep gözbebeğimiz oldu. AK Parti’ye Trabzon’da yüksek destek verdi. Esnaf ziyareti ve halkla buluşmamız büyük önem arz ediyor. Bizim sorumluluk alarak, milletin emanetine sahip çıkmamız gerekmektedir. Geleceğimiz için aldığımız sorumluluğu yerine getirelim. Kapı kapı dolaşarak icraatlarımızı dilimizin döndüğünce anlatarak, Ahmet Davutoğlu ile birlikte kalkınma hamlemizin devam etmesi için elimizi taşın altına koyalım. Ekonomik olarak Türkiye’nin gelişmesinden dolayı dua edenler için, evde hasta yatanların onlara bakanların maaş alırken bile ettiği duadan nasiplenelim. Bizim davamız hakkın davasıdır. Siyaseti Allah rızası için yapıyoruz” dedi.

Parti ziyaretinin ardından ilçede bulunan esnafları gezerek hal hatır soran Günnar, AK Parti hükümeti ile birlikte esnaflara bir çok kolaylık sağlandığını dile getirerek, “AK Parti ile esnaf ve sanatkârımız daha rahat nefes almıştır. Faiz oranları düşmüş, yatırımlar artmış, esnaf ve sanatkârımız işlerini büyütmeye başlamıştır. İnşallah 7 Haziran’dan sonra da esnafımıza daha geniş imkânlar sunacağız. Mecliste esnaf ve sanatkârımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” diye konuştu.  Günnar, milletvekili seçildiği takdirde Trabzon’a hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağını belirterek, "Trabzon’u mecliste en güzel şekilde temsil edecek, bir birinden değerli 6 tane milletvekili adayımız var. Bizler memleketin hizmetkârı olmaya talibiz. Birileri gibi el öptürmeye değil, el öpmeye talibiz. Biz laf üretmeye değil, hizmet ve proje üretmeye talibiz” şeklinde konuştu.

adnan-gunnar1.jpg

Günnar, sözlerini şöyle sürdürdü: “Türkiye'nin atlattığı badirelere bakacak olursak, 7 Haziran seçimlerinin ne kadar önem taşıdığını anlamış oluruz. 13 yıllık iktidarımız döneminde pek çok vesayetleri ortadan kaldırdık. Mecliste grubu bulunan diğer üç parti ise, memlekete faydalı olacak tüm yasaları veto etmek ve kaşı çıkmaktan başka iş yapmadı. Dışarıda vatan, millet Sakarya diyenlere bakmayın. Çünkü bu insanlar meclis çatısı altına geldikleri zaman, ne kadar faydalı işler ve yasalar varsa hepsine karşı çıkmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ama bizim tüm engellemeleri ve oynanan oyunları bir kenara bırakarak, 7 Haziran seçimlerinde 400 milletvekili sayısını yakalayıp, başkanlık sistemi için gerekli adımları atmalıyız.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset