Güneş'ten Basın Açıklaması

Güneş'ten Basın Açıklaması

Güneş, Şampiyonlar Ligi'nde maç öncesi basın toplantısı düzenledi

 

İnter maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Şenol Güneş rakiplerinin iki yenilgiyle kötü takım oldukları anlamına gelmediğini söyledi.

 Tecrübeli teknik adam 28 yıl sonra bu kez takımın başındayken buraya geldiğini belirterek Trabzon’u ve Türkiye’yi Fair Play çerçevesinde temsil etmekistediklerini söyledi.

Kurt hoca sözlerine şöyle devam etti; “ İki kötü sonuç almakla İnter kötü takım diyemeyiz. Futbol sürprizlere açık bir oyun iki tarafta sürprizlerle karşılaşabilir. Amacımız İyi futbol . Sportif başarı bekliyoruz ama önceliğimiz her zaman dostluk ve fair play”

Takımdaki eksik oyuncalara değinen Güneş “Adrian ve Burak yılmaz’ın olmaması bizim için kötü ikiside deplasmanda etkili olabilecek oyuncular. Ancak yarın akşam oynayacak olanlarda onları aratmayacaktır. Onların yerini doldurabilecek yetenekli oyuncularımız var”dedi.

Güneş basın toplantısında 28 yıl önceki İnter maçının kendisi için güzel bir anı olduğunu belirterek “O zamanlar Zenga ve Altobelli’yi hatırlıyorum.Hatta yüzümde dirseğinin izi var. Ancak güzel bir anı olarak kaldı. Şimdi teknik direktör olarak yine buradayız. Bizim gözümüzde skordan önce güzel futbol var. Alacağımız sonuçtan çok futbolu önemsiyoruz. Biz kaybetsekte kazansakta fark etmez önemli olan futboldur. Buraya kesinlikle bir puana yatmak için gelmedik.”dedi.

Güneş cezası ile ilgili olarak “Bilbao maçında hakeme kırmızı kart  dediğim için hakemde beni attı. Yaptığımın doğru olmadığını biliyorum. İtiraz etmemem gerekiyordu.”dedi

Güneş Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nden men edilelerek yerine Trabzonspor’un alınması ile ilgili olarakta “Geçen sezon biz de Fenerbahçe’de 82 puan aldık. Bize Şampiyonlar Ligi’ne gideceksiniz dediler geldik. Bizimbir suçumuz yok ve şimdi buradayız. Şampiyonlar ligi sorumlulukları olan bir  lig” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor