Güneş'in Listesindeki İsimler

Güneş'in Listesindeki İsimler

Güneş'in transfer listesinin başında, İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen Zokora yer alıyor.


Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'in transfer listesinin başında, İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen Didier Zokora olduğu bilinirken, Selçuk İnan’ın takımdan ayrılmasından sonra Bordo-mavililer bu transfere daha çok ağırlık vermeye başladı. B

Bursasporlu Turgay Bahadır, Eren Albayrak ve Ozan İpek'i de çok isteyen deneyimli teknik adam yapılacak diğer transferlerle yeni bir takım kuracak. Bordo-mavili yönetimin Zokora ile büyük oranda anlaştığı belirtilirken, bu transferin 2-3 gün içinde netlik kazanması bekleniyor.

Transferde zamanlarının kısa olduğu belirten Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, "Şampiyonluk yarışında olurken işleyişteki sıkıntılar yük olarak geldi. Türk oyuncularla daha önceden anlaşmamız gerekiyordu. Onu yapabilseydik sorunumuz olmayacaktı. Diğer boşluklar yer değiştiriyor olacaktı. Büyük sıkıntımız var. Şampiyonluğu kaybetmemizin yanında kadromuz konusunda da sıkıntı doğdu.

Telafi etmek için oyuncu alacağız. Uyum sorunu olacak. Transfer yönetmeliklerindeki kurallar da bizi zorluyor. Gidecek oyuncular da belli değil. Özellikle yabancılar konusu sıkıntılı. Hem oynamayıp, hem büyük para alıp hem de takımda kalmak sıkıntı" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor