Gümüşlü’ye "Özel" İlgi

Gümüşlü’ye "Özel" İlgi

Özel İdare Müdürlüğü tarafından ayrılan kaynaklar Gümüşlü Köyü halkı tarafından sevinçle karşılandı.

Özel İdare Müdürlüğü tarafından ayrılan kaynaklar Gümüşlü Köyü halkı tarafından sevinçle karşılandı. Gümüşlü Köyü’nde 250 bin lira keşif bedelli su şebekesinin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürerken, mahalle yollarının bir bölümü ise 50 bin liralık bir harcamayla betonla kaplandı.

Devlet-vatandaş işbirliği

Gümüşlü Muhtarı Sıddık Yazıcı’dan aldığımız bilgiye göre Özel İdare Müdürlüğü’nün yüzde 70’lik masrafını karşıladığı 5 kilometrelik su şebekesinin yapım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Sondajla çıkartılan suyun köydeki hanelere dağıtımının sağlanmaya çalışıldığı çalışmalar çerçevesinde 3 su deposu da inşa edilecek. Şebekenin yapım masraflarının yüzde 30’unu ise vatandaşlar karşılamayı taahhüt etti.

Betonlama ve menfez

Özel İdare Müdürlüğü’nün bir diğer çalışması ise köy yollarının standardının yükseltilmesini amaçladı. Ayrılan 50 bin liralık kaynakla Batarlı Mahallesi ile köy okulunun önünden geçen yol betonla kaplandı, yol üzerinde menfezler inşa edildi.

Zorunluluk arzeden köy yolu bakamının bir kısmı o.an 300 metrelik yolun betonlanmasından ötürü yetkililere teşekkürlerini sunan Muhtar Sıddık Yazıcı, köyünün diğer eksikliklerinin giderilmesi için de yetkililerden ilgi beklediklerini ifade etti.

gumuslu-koyu1.jpg

gumuslu-koyu2.jpg

gumuslu-koyu3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler