Gümrükçüoğlu'ndan Otopark Resti!

Gümrükçüoğlu'ndan Otopark Resti!

Gümrükçüoğlu'ndan Otopark Resti!

Gümrükçüoğlu'ndan Otopark Resti!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde Plan Bütçe Komisyonundan Gelenler Mecliste Okunurken Meclis Üyeleri Bizden Park Ücreti alınmasın talebinde bulundular .

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisinde Plan Bütçe Komisyonu’ndan gelenler mecliste okunurken devreye giren gelediye meclis üyeleri, Başkan Gümrükçüoğlu'ndan meclis üyelerinden park parası alınmasın ricasında bulundular.  Bunun üzerine Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, restini koydu “kanunda yeri yok emsal teşkil eder olmaz” dedi.

MHP Grup Başkanı Ali Sağır,   “Lütfen başkanım, benim arabam yok,  şoförlüğümde yok.  Ama bunu ilk ben sizden istedim. Meclis üyesi arkadaşlarımız bu şehir için gününü burada geçirmekte.  Belediyenin parklarına araçlarını parasız çekseler ne olur sanki” dedi.

Gümrükçüoğlu, “Kanunda yeri yok olmaz”

Başkan Rahmi Üstün ; “Bırakın şimdi meclis üyelerini halk için burada toplandık. Lütfen halkımıza bir şeyler yapalım, parkları ucuzlatalım.  Ben Sürmene'de yaptım artık şehir merkezine kimse araç çekmiyor günlük 2 Liraya parka çekiyor.  Park ücretini aylık 100 Lira yapalım olsun bitsin” dedi.

 

Bunun Üzerine Hasan Tonya ; “Biz burada 60 kişiyiz, çok değiliz, biz Trabzon için çalışıyoruz bizden park parası almasanız ne olur” dedi.

Gümrükçüoğlu; “Kesinlikle olmaz sayıştay denetçileri denetliyor. Kanuna aykırı olması halinde olmaz.  Bunu inceleteceğim kaldı ki olsa da emsal teşkil eder bu sefer muhtarlar da isteyecek” dedi.

 Bunun üzerine MHP Gurup Başkanı Ali Sağır ,CHP Grup Başkanı Cahit Erdem , Musa Öztürk, Ak Partili Hasan Tonya, İsmail Hakkı Sürmen ve daha bir çok Meclis Üyesi “Bizi Muhtarlarla nasıl bir tutarsınız biz buraya halkı temsilen seçilerek geldik” serzenişinde bulundular.

Başkan Gümrükçüoğlu “Ben sizleri seviyorum ,çok doğru muhtarlar da seçilerek geldik diyor. Ben Mahallemde Cumhurbaşkanını temsil ediyorum diyor ,Diğer STK’larda istiyor ben ne yapacağım olmaz diyorsam vardır bir bildiğim dedi” ve noktayı koydu .

 

MHP li Ali Sağır “ Sayın başkanım bizde meclis üyeleri olarak sizi ve insanların hepsini seviyoruz, ama sizin başınıza bir sıkıntı gelse bu meclise kim başkanlık edecek. Seçilmiş olan biz meclis üyelerinden birimiz başkanlık etmeyecek mi? Bizi muhtarlarla karşılaştırmanız bizi üzmüştür . Muhtarların durumu farklı bizim durumumuz çok farklı” dedi. 

Kaynak:trabzondabugün

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Haberler