Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

Akçaabat Sivil Toplum örgütlerinden Başkan Gümrükçüoğlu'na ziyaret

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Büyükşehirle birlikte Trabzon'da çok daha büyük projelere ve çalışmalara imza atacaklarını kaydederek, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. Kuruluş yılı olan 2023'e kadar Trabzon'u dünyanın yaşanılabilir ilk 10 şehri arasına sokmak için çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi.

Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ali Şentürk, Ziraat Odası Başkanı Ali Bayram, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ve mühendis Ahmet Güner'in yer aldığı heyet, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na 'hayırlı olsun' ziyaretinde bulundu. Trabzon'un büyükşehir olması ile birlikte yapılması planlanan yatırımların da ele alındığı ziyarette konuşan Başkan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içirişinde tarih ve uygarlık kenti Trabzon'a en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olacaklarını söyledi.

 Hizmetler daha kaliteli ve sistemli bir hale gelecek.

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gümrükçüoğlu, sivil toplum örgütlerinin yol göstericiliğinden her zaman faydalandıklarını kaydederek, "Hizmetlerimiz büyükşehirle birlikte artarak devam edecek. Büyükşehirle birlikte Trabzon'da her şey çok daha güzel olacak. Hizmetler daha kaliteli ve sistemli bir hale gelecek. Artan Belediye gelirleri ile birlikte çok daha güçlü ve etkin çalışmalar yürütülecek. Tüm il sınırları ile büyükşehir olan kentimizde hizmet götürülmemiş yer kalmayacak. Tüm paydaşlarımızla birlikte Trabzon'un 2023'te dünyanın en güzel yaşanılabilir ilk on kenti arasına girmesi için hep birlikte plan ve programlarımızın yürütüyoruz" ifadelerini kulandı.

 

Beklentilerimiz arttı

Ziyarette heyet adına konuşan Akçaabat Belediye Başkan Yardımcısı Cevat Birinci, Akçaabat'taki sivil toplum örgütleri olarak hem Akçaabat'ın hem de Trabzon'un gelişmesi ve kalkınması için yapılacak çalışmalar her zaman destek ve katkı vereceklerini kaydederek, "Büyükşehirle birlikte vatandaşlarımızın beklentileri daha da arttı. Bu anlamda şehrimize daha büyük yatırımların yapılacağına inanıyoruz ve bekliyoruz. Sivil toplum örgütleri olarak da birlik ve beraberlik içerisinde her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek isterim. Seçilmenizden dolayı da sizleri bir kez daha tebrik ederek hayırlı olsun temennilerimizi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler