Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

Gümrükçüoğlu'na Ziyaret

Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile birlikte Akçaabat belde belediye başkanları Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, seçim döneminde de ifade ettikleri gibi Trabzon Belediyesi olarak hangi partiden olursa olsun ayrım yapmadan gerek teknik anlamda gerekse personel olarak ilçe ve belde belediyelerinin yanında olarak öncü belediyecilik görevi yürüteceklerini ifade etti.

       Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen ile birlikte Akçaabat belde belediye başkanları ve il genel meclis üyeleri AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret ederek görevinde başarı diledi.

       Ziyarette konuşan Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, " Gönül isterdi ki Trabzon Büyükşehir olsun. Akçaabat'tan-Arsin'e kadar birlikte yönetilsin. Ama maalesef bu fırsat zamanında kaçırıldı. İnanıyorum ki Gümrükçüoğlu'nun koordinesinde birçok konuda işbirliği içerisinde Trabzon'a en güzel hizmeti vereceğiz"dedi.

       Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Belediye Başkanı olarak Kamu kurum ve kuruluşları ile ilçe ve belde belediyelerinin kendilerin ziyaret etmelerinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, " Siyasi parti ayrımı gözetmeksizin ilçe ve belde belediye başkanlarımızın yanında olacağız. Belediyelerimizle teknik ve altyapı anlamında işbirliği yapacağız. Öncü belediye olarak hep birlikte Trabzon halkına en güzel hizmeti vereceğiz"dedi.

       Ziyarete Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmenin yanı sıra AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Osman Çavuş, Akçaabat il genel meclisi üyeleri Kenan Haçkalı, İrfan Çelik, Akçaabat Belde Belediye Başkanlarından Akçaköy Belde Belediye Başkanı Sultan Memiş, Yıldızlı Belediye Başkanı Yahya Tarakçı, Darıca Belediye Başkanı Muhammet Altıner, Akçakale Belediye Başkanı Emre Akgün, Doğanköy Belediye Başkanı Kazım Atmaca, Dörtyol Belediye Başkanı Cevat Birinci ile Derecik Belediye Başkanı Ali Ulusoy katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler