Gümrükçüoğlu Ziyarette Bulundu

Gümrükçüoğlu Ziyarette Bulundu

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Yıldızlı Belediyesini ziyaret etti.

Yıldızlı Belediye Başkanı Yayha Tarakçıyla birlikte Yıldızlı’da çeşitli yerlerde incelemelerde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu ağabey belediye olarak ilçe ve belde belediyelerinin yanlarında oldukları belirtti. Yayha Tarakçı ile birlikte Yıldızlı’da yapılması planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulunan Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon’un hemen yanında bulunan Yıldızlı’ya ellerindeki imkanlar ölçüsünde yardımda bulunmaya gayret göstereceklerini belirtti.

 

Gümrükçüoğlu birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’u gelecek yıllara en güzel şeklide taşımaya gayret gösterdiklerini de sözlerine ekledi.

 

Yıldızlı Belediye Başkanı Yayha Tarakçı ise Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu beldelerini ziyaretlerinden dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek, “ Başkan Gümrükçüoğlu’nun ana kent belediyesi olarak ilçe ve belde belediyelerinin yanında olarak destek veriyor. Yardımlaşma ve dayanışma içerisinde vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermenin gayreti içersinde oluyoruz. Desteklerinden ve beldemizi ziyaretlerinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset