Gümrükçüoğlu Akçakale’de muhtar ve vatandaşlarla buluştu

Gümrükçüoğlu Akçakale’de muhtar ve vatandaşlarla buluştu

Başkan Gümrükçüoğlu Akçakale’de muhtar ve vatandaşlarla buluştu

elediye Başkanı ve Ak Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen seçim çalışmaları kapsamında Akçakale Beldesi'nde muhtarlar ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya katılımın yüksek olması dikkat çekti.

Başkan Gümrükçüoğlu, Trabzon ve Akçaabat'ı daha güzel yerlere taşıyacaklarını ifade ederek, "Akçaabat benim doğduğum yerdir. Nüfuz cüzdanımda doğum yeri olarak Akçaabat yazmasından şeref duyuyorum. Bizleri Akçaabat'a mahcup etmeyeceğinize inanıyorum. Sayın Başkanımız Şefik Türkmen görevi aldığında bitmiş bir Akçaabat'a büyük hizmetler yapmış ve Akçaabat'ı güzel bir konuma getirmiştir. Burada Akçaabat Belediye Başkan aday adaylarımız, belde belediye başkanlarımız, muhtarlarımız ve teşkilatımız bir arada birlik ve beraberlik içerisindeyiz. Önümüzdeki süreçte de bu birliktelikle beraber Trabzon'da ve Akçaabat'a en güzel hizmetleri yapacağız. Vatandaşlarımıza birlikte hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Bugüne kadar tüm zorluklara rağmen beldelerine hizmet götüren Belde Belediye Başkanı kardeşlerimizin emeklerini unutmadan bundan sonra beldelerimize Büyükşehir'in gücü ile hizmetlerimizi daha güçlü bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz. Bu hizmetleri tüm Trabzon'a götürdüğümüzde her bir vatandaşımızın iyi ki Büyükşehir olmuşuz diyeceğine eminim. Trabzon ve Akçaabat'ı daha ilerilere taşımak ve daha güzel bir hale getirmek için yeniden AK Belediyecilik için herkesin desteğini istiyoruz" diye konuştu.

Akçaabat'ı kültür, sanat ve turizm şehri haline getireceklerini söyleyen Akçaabat Belediye Başkanı Şefik Türkmen, "Akçakale bizim en çok gidip geldiğimiz, iç içe olduğumuz beldemizdir. Bizler bildiğiniz gibi dört dönemdir Akçaabat'ta belediye başkanlığı yapıyoruz. Çok sıkıntılı bir durumda aldığımız Akçaabat'ı bir çekim merkezi haline getirdik. Biz göreve gelmeden önce Akçaabat'a iflah olmaz diyorlardı. İnsanlar Akçaabat'tan kaçıyorlardı. Bizim yapmış olduğumuz başarılı çalışmalarla ve hizmetlerle Akçaabat'ı marka belediyecilik haline getirdik. Önümüzdeki süreçte de Akçaabat'ı kültür sanat ve turizm merkezi haline getireceğiz. Geçmişten gelen tecrübelerimizle, bilgi birikimimizle Akçaabat'a hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz hizmetlerimizde halkımız arasında ayrım yapmadan herkesi kucaklayacak ve herkese eşit hizmet götüreceğiz. Geçmiş tecrübelerimizle birlikte daha güzel bir Akçaabat'ı inşa etmemiz için AK Belediyeciliği Akçaabat'ta sürdürmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Gümrükçüoğlu ve Türkmen vatandaşların sorularına cevapladılar

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Siyaset