Gümrükçüoğlu Akçaabat’ta 61 projeyi anlattı.

Gümrükçüoğlu Akçaabat’ta 61 projeyi anlattı.

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Akçaabat’ta 61 projeyi anlattı.

 

Trabzon belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrüköçüoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Akçaabat İlçe Başkanlığı’nda partililere  yaptığı hizmetleri anlattı.

Parti toplantı salonu’ndaki toplantıya, Akçaabat Belediye Başkanı şefik Türkmen, partiye mensup belde belediye başkanları, gençlik kolları ve partililer katıldı.

Gümrükçüoğlu yaptığı konuşmada Göreve gelmeden önce hazırladıkları ‘61 proje’ hakkında bilgiler verdi. 61 projeyi bir manifesto olarak sunduklarını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Bunlar şimdi çıkıp ‘61 projenin hangisi yapıldı ki’ diyerek yüzleri kızarmadan konuşabiliyorlar. Ama bizler bu konuda o kadar rahatız ki katıldığımız televizyon programlarında veya gittiğimiz farklı yerlerde hemen kitabımızı açıyor ve vaat ettiğimiz projelerimizin geldiği durum hakkında vatandaşımıza bilgiler veriyoruz. Bizler vatandaşımızın hayat standartlarını yükseltecek ve halkı sevdiğimizi gösterecek hizmet anlayışı ile çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlayışla çalıştığımız içindir ki 81 il içinde yaşanılabilir iler arasında Trabzon 4. sıraya gelmiştir. 2013 yılında 50 bin ile 800 bin nüfuslu iller arasında en temiz il seçilmiştir. Yine belediyecilik hizmetleri yönünden iki yıldır altı ay ara ile yapılan değerlendirmede en iyi ikinci il olmuşuzdur” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Siyaset