Gül, Takımı Motive Ediyor

Gül, Takımı Motive Ediyor

Mehmet Salih Gül, Pazarspor maçı öncesi futbolcuları psikolojik olarak toparlamaya çalıştıklarını söyledi.

Akçaabat Sebatspor teknik direktörü Mehmet Salih Gül, genç ve tecrübesiz bir takım olduklarını belirterek Pazarspor maçı öncesi futbolcuları psikolojik olarak toparlamaya çalıştıklarını söyledi.

Mehmet Salih Gül  ilk maçta Trabzon Karadenizspor'a 4-1 mağlup olmuştu. Son iki hafta da kalesinde 8 gol gören ve sadece 1 gol atabilen kırmızı-beyazlı ekipte teknik direktör Mehmet Salih Gül, genç ve deneyimsiz olan Akçaabat Sebatspor'u pskolojik olarak toparlamaya çalışıyor.

Hafta sona kendi sahalarında oynayacakları Pazarspor maçına 3 puan parolası ile hazırlanan Akçaabat Sebatspor'da teknik direktör Mehmet Salih Gül, iki takımında sıkıntıları bulunduğu belirterek, "Akçaabat Sebatspor olarak saha avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. İki takımın sıkıntıları var. Bizim kazanmamız gereken bir maç. Bu maçı kazanıp toparlanma sürecine girmek istiyoruz" dedi.

Tecrübesiz ve deneyimsiz bir ekip olduklarını ifade eden Gül "Üst üste alınan farklı yenilgiler sonrası oyuncularımızda bir moral çöküntüsü yaşanıyor. Ağırlıklı olarak çalışmalarımızı psikolojik olarak oyuncularımızı toparlamaya ve kazanmaya yönelik yapıyoruz. 33 kişilik bir oyuncu kadromuz var. Bu kadro ile çalışmakta zorluk çekiyoruz. Bu kadroyu bölerek ayrı gruplar halinde bir çalışma planlamasını hayata geçirmeyi hedefliyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Haberler