Gül "Hakkımız 3 Puandı"

Gül "Hakkımız 3 Puandı"

Karsspor ile golsüz berabere kalan Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör Mehmet Salih Gül, 1 puana sevinemediklerini söyledi.

GÜL “1 PUANA SEVİNEMEDİK”    

 

TFF 2. Lig 4. Grupta deplasmanda Karsspor ile golsüz berabere kalan Akçaabat Sebatspor’da teknik direktör Mehmet Salih Gül, 1 puana sevinemediklerini söyledi.

Gül AA muhabirine yaptığı açıklamada Karsspor karşılaşmasından çok iyi bir maç çıkarttıklarını ancak son vuruşu yapamayarak 1 puana razı olduklarını ifade etti. Mehmet Salih Gül “Karsspor karşısında özellikle ikinci yarıda çok iyi bir futbol ortaya koyduk. Birçok net pozisyon ürettik ama nedense son vuruşları iyi yapamayınca 1 puana razı olduk. Bu 1 puana sevindiğimizi söyleyemem. Özellikle ikinci yarıdaki futbolumuzun karşılığı 3 puan olmalıydı” diye konuştu.

Her geçen gün takımın kendine geldiğini de belirten Gül, konuşmasına şöyle tamamladı: “Akçaabat Sebatspor olarak her geçen gün hem futbol kalitesi hem de özgüven olarak çok yol aldığımızı belirtebilirim. Bu son 2 haftada saha sonuçlarına da yansıdı. Aynı titizlikle çalışmalarımızı devam ettirip eksiklerimizi tamamlayarak çok daha iyi olmak istiyoruz”.

Derviş ALTUNTAŞ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Spor