Grup Bilmem Ne Ankara'daydı

Grup Bilmem Ne Ankara'daydı

GRUPBİLMEMNE ;Doktorlar tiyatro grubu Ankara turnesini gerçekleştirdi.Yoğun kış şartlarına rağmen, Ankaralıların gönlünü ısıtan grup,soğuk kış gününde sıcak bir hava estirdiler.

 

 


Özellikle Trabzonlu milletvekillerin  ve iş adamlarının da  ilgi gösterdiği oyun”Kalp Krizi Değil,Gülme Krizi”başkentliler’den tam not aldı.

 

Ankara milletvekili,sağlık komisyonu başkanı,Prof.Dr.Cevdet Erdöl oyuncuları tebrik ettikten sonra,”Bize Her yer Trabzon” sloganıyla seyircilere seslendi.

 

CHP milletvekili Volkan Canalioğlu,Ankara’da sanatsal tiyatro etkinliğini Trabzon’dan gelen oyuncuların yapmasından çok memnun kaldığını ve bu tür faaliyetlerin  devamının gelmesini arzu ettiğini söyledi.

 

Sebat Proje yönetim kurulu başkanı Zeki Öztürk;sanatsal bir etkinliğe katkıda bulunmaktan dolayı memnun olduğunu,kara kışa rağmen katılımın iyi olduğunu söyledi.Oyundan çok etkilendiğini ve Mart ayı sonunda “GrupBilmemNe” oyuncularını tekrardan Ankara seyircisi ve Trabzonlu  hemşerilerimizle  buluşturacakları müjdesini verdi.

 

GrupBİLMEMNE “Kalp krizi DEĞİL,Gülme Krizi” yönetmeni Dr.İsmet Eraydın yaptığı açıklamada;Önceleri büyük şehirlerden taşraya tiyatroların geldiğini fakat kendilerinin bu çarkı ters çevirmelerinden ,mutluluk duyduğunu, belirtti.

 

Artık taşradan da büyükşehirlere tiyatro oyununun gitmesinin mutluk verici olduğunu belirten Eraydın;Mart ayında İstanbul,İzmir,Bursa,Ankara,Malatya turnelerinin müjdesini verdi.

 

Oyuncular Koral Koç,Ali Kemal Yılmaz,Zeki Kanber,Ahmet Özbaysal,Yaşar Eraydın;Ankara seyircisinin ve hemşerilerimizin sıcak ilgisinden memnun kaldıklarını belirttiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Kültür Sanat