Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

İki oğlu denizde boğulan baba Ahmet Reis evlat acısına 9 ay dayanabildi. İki oğlunu birer gün arayla toprağa veren baba Ahmet Reis yakalandığı hastalıktan kurtulamadı ve bugün toprağa verildi.

İki oğlu denizde boğulan baba Ahmet Reis evlat acısına 8 ay dayanabildi. İki oğlunu birer gün arayla toprağa veren baba Ahmet Reis yakalandığı hastalıktan kurtulamadı ve bugün toprağa verildi.

BİRİ DENİZDE DİĞERİ HASTANEDE ÖLDÜ

Trabzon’un Akçaabat İlçesi Söğütlü Mahallesi’nde 9 Ağustos 2013 günü İsa ve Salih Reis adlı kardeşler serinlemek üzere denize girdi. Denize giren İsa Reis akıntıya kapıldı, bunu gören kardeşi Salih Reis hiç düşünmeden kardeşinin ardından denize girdi. Ağabeyini kurtarmak için denize giren Salih Reis boğularak hayatını kaybederken, çevreden yetişenler tarafından denizden çıkarılan İsa Reis, hastaneye kaldırılmıştı.. Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan İsa Reis tüm müdahalelere rağmen olaydan bir gün sonra hayatını kaybetmişti.

İKİ OĞLUNUN ARASINDA TOPRAĞA VERİLDİ

İki oğlunu birer gün arayla toprağa veren baba Ahmet Reis’in beyninde tümör çıktı.8 ay önce beyninde tümör çıkan baba Ahmet Reis yaşam savaşanı kaybetti. 46 Yaşındaki Baba Ahmet Reis bugün kayalar mahallesinde iki oğlunun yanında toprağa verildi. Bu arada torunlarının acısına dayanamayan ve rahatsızlık geçiren 71 yaşındaki babaanne Esma Reis ise 2.5 ay önce yaşamını yitirmişti.

TEK OĞLU KALDI

Önce 2 ağabeyini, ardından babaannesini ve son olarak babasını kaybederek aileden tek oğul kalan Bünyamin’in ise babasının defnedilişine son kez bakması yürekleri dağladı. 

iki-oglu-denizde-bogulan-baba-ahmet-reis-evlat-acisina-9-ay-dayanabildi.-iki-oglunu-birer-gun-arayla-topraga-veren-baba-ahmet-reis-yakalandigi-hastaliktan-kurtulamadi-ve-bugun-topraga-verildi..jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Siyaset