Gözüne inşaat harcı düştü.

Gözüne inşaat harcı düştü.

İlçemiz Nefsi Pulathane Mahallesi Şafak Sokak 1. katta ikamet eden Hamza ailesi, 3 aydır gözüne harç düşen oğullarının tedavisi ile uğraşıyor.

İlçemiz Nefsi Pulathane Mahallesi Şafak Sokak 1. katta ikamet eden Hamza ailesi, 3 aydır gözüne harç düşen oğullarının tedavisi ile uğraşıyor. Maddi sıkıntı çeken ve zor durumda olan aile fertleri, ev sahibinin ihmalkarlığı sonucu başlarına gelen bu talihsiz olay sonrası milyarlarca lira borçlandıklarını ve oğullarının bundan sonraki tedavisini yaptırabilmeleri için gerekli olan parayı bulamayacaklarını ifade ettiler.
Akçaabat Cumhuriyet İlköğretim Okulu'na giden 7 yaşındaki Soner Hamza, oynamak için sokağa çıkarken başına bir şey düşer endişesiyle 4. katta ev sahibi tarafından yapılan inşaata bakarken gözüne harç düştüğünü ifade etti. Baba Mehmet Hamza, oğlunun ilk etapta görme yeteneğini tamamen kaybettiğini belirterek şunları söyledi: "Aylardır oğlumun yeniden görebilmesi için hastaneden hastaneye koşuşturup duruyoruz. İnşaat işçiliği yapıyorum. Maddi durumum yerinde değil. 9 milyara yakın borcum oldu. Oğlumun İstanbul'daki tedavisini maddi imkansızlıklarımız nedeniyle yarıda bırakmak zorunda kaldık. Oğlumun yeniden görebilmesi için tedavisini devam ettirmem gerekiyor. Ev sahibimiz ise bize 300 YTL haricinde bir yardımda bulunmadı. Artık dayanacak gücüm ve milletten borç isteyecek yüzüm kalmadı. Ev sahibime konuyu illettim fakat o yardım edeceğine bizden ev kirasını istemeye devam etti. Ben de olayda ihmal olduğu gerekçesiyle Trabzon Cumhuriyet Savcılığına başvurdum. Tazminat davası açacağım. Oğlumun tedavisini devam ettirmek ve borçlarımı ödeyebilmek için yardıma ihtiyacımız var."

Kaynak:Karadeniz

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Haberler