Gözaçan Sitem Etti

Gözaçan Sitem Etti

CHP 3. sıra milletvekili adayı Sedat Gözaçan Akçaabat ve Dözköy CHP üyelerinin aday adaylarına karşı antidemokratik davrandığını ileri sürerek, 2 ilçe üyelerine sitem etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nde önceki gün yapılan ön seçimde ikinci sırada çıkan Sedat Gözaçan, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçe örgütlerine teşekkür ziyaretinde bulundu.
Gözaçan, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ziyareti sonrası yaptığı açıklamada; "Tüm ilçelerimizde bana destek veren örgüt üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Çünkü hem bana hem de partimize sahip çıktılar. Bizler sosyal demokrat insanlarız. Trabzon’da ve Büyükliman Bölgesi’nde birinci çıkacağımı biliyordum. Trabzon’un doğusundan da çok iyi oy alacağımı biliyordum. Ama Akçaabat ve Düzköy ilçelerimizin aday adaylarına bu kadar antidemokratik davranacağını düşünmüyordum. Bizim için seçim bitmemiştir. Aksine bugün başlamıştır. Şu anda partimin üçüncü sıra milletvekili adayıyım. Ben partimin bir neferi olarak gece gündüz çalışmalarımı sürdüreceğim. Her zaman partimin emrindeyim" şeklinde konuştu. 
Beşikdüzü İlçe Başkanı Cemal Sezgin ile Vakfıkebir İlçe Başkanı Mehmet Keskin yaptıkları ortak açıklamada; "12 Haziran’da yapılacak genel seçimler için iddialıyız. Trabzon’umuzda önseçimin güzelliği yaşandı. Bu durumun genel seçimlere yansıyacağını düşünüyoruz" dediler.
CHP Trabzon 3. sıra adayı Sedat Gözaçan’ın Beşikdüzü İlçe Örgütü’nü ziyaretinde İlçe Başkanı Cemal Sezgin, yönetim kurulu üyeleri, Vakfıkebir’de İlçe Başkanı Mehmet Keskin, yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra çok sayıda partili de hazır bulundu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Siyaset